Ajánlanátok megbízható magyar domain és tárhely szolgáltatót?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyat, amit már próbáltatok is, és nem volt vele gond, és az ügyfélszolgálat is segítőkész. Ahol általában minden a legfrisebb (php, stb), és minden típusú honlap vígan elfut rajta. Elsősorban joomla, de akár más is.2009. dec. 7. 18:44
2/8 anonim válasza:
www.3in1.hu
Elég sok (10+) domainem lett náluk regisztrálva, némelyik csak domain, de van tárhely, levélszerver és DNSkezelő cuccos is párhoz és egész jó. viszonylag óccsó és megbízható is. Külföldi szerveren is lehet a tárhelyed.
3/8 anonim válasza:
3in1 nekem is pozitív, eléggé gyorsak és pontosak.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jónak tűnik. És az árak is.
2009. dec. 8. 09:49
7/8 anonim válasza:
Nekem a [link] vált be. Szinte ingyen van a tárhely (évi 2500ft) és minden fut rajta, ráadásul minden hiba, leállás nélkül.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nézz körül olyan oldalakon, ahol össze lehet hasonlítani a tarhely szolgáltatókat, vagy marad a google kereső, írd be, hogy "tárhely" és az első nem fizetett találatokat nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!