Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miert toltik fel az emberek...

Miert toltik fel az emberek olyan magyar tarhelyekre az oldalukat amrlyik telerakja hirdetessel mikor rengeteg kulfoldi ingyenes tarhely teljesen reklammentes a hely is sokkal nagyobb?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 11:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ez annyira ökör kérdés. Neked ez komolyan nem egyértelmű?

Miért vesz meg bárki is bármit drágábban ha olcsóbban is lehetne? Valaki csak magyarul tud, csak erről hallott, a külföldi reklám, propaganda nem ér el hozzá, nem ő a meggyőzni kívánt célcsoport, és valamilyen szempontból neki ez könnyebb, egyszerűbb.

2009. dec. 29. 11:41
 2/20 A kérdező kommentje:
de ha valaki mar oldalt csinal csak uttanna keres hogyis lenne jobb vagy legalabb hogy reklammentes legyen
2009. dec. 29. 11:52
 3/20 A kérdező kommentje:
en nse tudok angolul de megis pofon egyszeru volt
2009. dec. 29. 11:53
 4/20 anonim ***** válasza:
De ha valaki abszolút nem tud más nyelven? Vagy igényli a problémáihoz a magyar nyelvű segítséget amit a szolgáltatótól kap? Vagy esetleg nincsen szüksége korlátlan adatbázisra a FrontPage-el összetákolt honlapjához? Vagy nem zavarja a reklám különösebben? Esetleg sejti hogy az ingyenes reklámmentes tárhelyek nem hosszú életűek? Mert én is használtam régen ingyenes tárhelyeket, és amelyiken nem volt reklám, magyarán nem tartotta fenn magát, az labilis volt és megszűnt egy idő után. Persze azóta regisztráltam magamnak. De innentől az is lehetne kérdés hogy minek használ bárki ingyenest mikor tök olcsón van saját? Én évente 6000Ft-ból megúszok egy modern felszereltségű 2Gb-os tárhelyet domainnel.
2009. dec. 29. 11:59
 5/20 A kérdező kommentje:

en is frontpgeot hasznalok.

nemtudod honnan lehetne a Dreamweavert magyarul vgy magyarositast letolteni hozza?

2009. dec. 29. 12:42
 6/20 A kérdező kommentje:
es szerinted mx vagy cs4?
2009. dec. 29. 13:05
 7/20 anonim ***** válasza:
A kérdésed nem igazán értem. Az MX még a Macromedia gyermeke volt, manapság pedig az Adobe a CS verziónévvel kezdte futtatni a szoftvert. Nyilván az újabb jobb és inkább valid kódot készít mint a régi. A szoftverek lopásszerű ingyenes letöltéséről pedig megvan a véleményem, abban nem tudok segíteni. Jómagam megveszem ha valóban szükségem van rá, vagy keresek ingyenes alternatívát. Én mondjuk Notepad++ szoftverrel dolgozok ha ilyesmiről van szó.
2009. dec. 29. 13:11
 8/20 A kérdező kommentje:

az jo csak ugy eleg lassu elkesziteni.

magyar nyelven lehetseges megvenni?

2009. dec. 29. 13:22
 9/20 A kérdező kommentje:
ha magyar demovaltozatban segitenel nagyon halas lennek es az legalis
2009. dec. 29. 13:43
 10/20 anonim ***** válasza:
Magyar Dreamweaver-t nem tudom hol találhatnál trial verzióban. Ajánlom neked az NVU-t, az is hasonló csak ingyenes és kicsit butább, de magyar nyelvű.
2009. dec. 29. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!