Blackpool szép hely? Van itt olyan magyar, aki kint él?
1. válaszolónak:
Melyik városban élsz, dolgozol? Egy kicsit mesélnél arról, hogyan kerültél ki Angliába?
értem
Én tulajdonképpen egy lánnyal levelezek, és arra gondoltam ha már eleget leveleztünk, akkor kiutaznék, amennyiben Ő nem tud ide jönni Mo-ra. Szerinted egy 18 éves srác hogyan mehetne ki? Dolgoznék csak legyen munka és szállás :( Szeretnék találkozni Vele!!
Én a gumtree.com-ról találtam állást még mikor Mo-on éltem. elküldözgettem az önéletrajzom és volt, aki válaszolt. Mikor biztosabb voltam a nyelvben, akkor is a gumtree-re mentem, mert vannak nem bentlakásos állások is rajta és elsőre kaptam egy konyhai asszisztens munkát.
A másik, amit még megpróbálhatsz az az, h beírod google-ba, h blackpool hotel/restaurant és ami találatokat kiad és van hozzá internetcím, azokat végignézed, kikeresed a contact-okat és vaktában küldözöd a CV-t, valaki csak megkeres egy interjúajánlattal. Habár elég nehéz Mo-ról munkátkeresni, mert sokan azonnal látni akarnak, de megéri.
Blackpooltól 30 percre lakok . Gyönyörű hely Blackpool. Ott a tenger, igaz a fürdőzés annyi nem lehetséges az idő miatt ,de akkor is nagyon szép.
Ott a pleasure beach azaz a vidámpark, és ha oda nem is megyünk be, végig sétálunk a főutcákon és mindenféle bazár, bolt, szellemvasút, kísértetház, vicces dolgok vannak.. Múlt héten is voltunk, Carnesky' Ghost Train mellett sétáltunk el, annyira élethű ,hogy valós emberek jönnek ki onnan zombit játszva .. hozzám oda is jött az egyik, elég félelmetes:D Szóval Blackpoolban lehet szórakozni az biztos. Nem beszélve a rengeteg kaszinóról stbstb..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!