nézd meg az utolsó képet és mutasd meg rajta nekem hol van
2010. jún. 27. 18:51
22/29 anonim válasza:
Hát vegyél egy söprűt. vagy tudod olyan imbusz......ami a harry potterbe van. : )
menj fel és nézd meg
aztán írd ide:)
2010. aug. 5. 17:09
23/29 anonim válasza:
Arrol mar hallottam,hogy az urrol lehetlatni.De,hogy a Holdorol?Nemtudom .
2010. aug. 15. 22:51
24/29 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ilyen távolsából látható
2011. ápr. 16. 13:47
25/29 VMS válasza:
Az, hogy a Kínai Nagy Fal szabad szemmel is látható a világűrből nyilvánvaló képtelenség. Az egészséges emberi szem felbontó képessége kb. 2 ívperc. Ilyen szög alatt az űrhajók földfelszíntől 200-300 km-re lévő orbitális pályájáról egy kb. 100-150 méter széles csík látható, tehát a Nagy Fal látószöge kb. egy nagyságrenddel marad alatta az emberi szem képességeinek. Még nagyobb butaság, hogy a Nagy Fal a Holdról is látható szabad szemmel. A Hold-Föld átlagos távolságból, az az 384,400 km-ről egy 220 km-es szakasz látszik 2′ alatt. Ez az állítás kb. azzal egyenértékű, mintha valaki azt állítaná, hogy ő szabad szemmel látja a tenyerén mászkáló bacilusokat és vírusokat.
2012. febr. 2. 16:09
26/29 anonim válasza:
Nem én írtam, a neten van.
Bizonyára mindenki hallotta már a Kínai Nagy Fal kapcsán, hogy ez az egyetlen építmény, amely látszik az űrből. Ez a kijelentés megjelent a Guiness Rekordok Könyvében is. Sőt, ha valaki beírja a keresőbe a Kínai Nagy Fal (Kínai Nagyfal, Kínai nagy fal) kifejezéseket több száz oldalt talál, ahol ez a kijelentést tényként kezelik, sőt, állítólag a kínai tankönyvekben is szerepel.
Ez természetesen nem igaz. Nem látni a Nagy Falat az űrből, ugyanis hiába több ezer kilométer hosszú (7240 km), a talapzatánál is mindössze 7-10 méter széles. Ilyen alapon az összes házat látni kellene az űrből.
2012. dec. 26. 21:44
27/29 anonim válasza:
Csak a Holdat lehet látni a Kína Nagyfalról, fordítva szabad szemmel nem megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!