Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Japánba költözés, hogyan...

Japánba költözés, hogyan lehetéséges?

Figyelt kérdés

Minden álmom az, hogy egyszer japánban élhessek, így érdekelne, hogy valakinek sikerült-e már ezt véghez vinnie, akár munka, akár egyetem terén (szívesen tanulnék is).

(23 éves vagyok jelenleg és egy közgáz alapdiplomával rendelkezem, kontrollingon dolgozom, angolul és németül beszélek, illetve a japánt nem rég kezdtem el komolyabban.)

2023. máj. 10. 07:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
10-es!Ha rádió 1-et hallgatsz az ugyan az,mint ha M1/tv2-t néznél!De így már értem a hozzászólásod is...Neked javaslom "Zsíros deszka" youtube csatornáját,ahol reagál erre a millió böszmeségre!
2023. máj. 10. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
Ne haragudj, de nem jartal utana. Almodozni nem szegyen, de gyerekes vagy, hidd el.
2023. máj. 10. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
A munkáltatód kapcsán nem tudsz kimenni? A legegyszerűbb az lenne. Ha elsőre csak pár hét kiküldetésre, már az is valami.
2023. máj. 10. 21:55
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Annyira imádom, amikor az emberek rögtön lehetetlen "küldetés"-nek látják, ha valami messzi országba akar vki költözni, ahova vízum kell.

Ehhez képest számtalan magyar kiment már Japánba, Kínába, Dél-Koreába, USA-ba, Ausztráliába etc.lehetne sorolni.

Csak azért, mert vízum kell a munkavállaláshoz, még nem egy veszett ügy. Annyi az egész, hogy utána nézel a követelményeknek, és találsz egy szponzort. A "miért téged alkalmaznának egy helyi helyett" kérdésre meg csak annyi, hogy ezrével látom más országokban a külföldi munkásokat, akkor ő miért ne találna munkát?

Simán fogsz találni munkát, főleg ha olyan cégeket keresel ahol kifejezetten külföldieket keresnek.

2023. máj. 10. 22:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a segítséget :)
2023. máj. 11. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!