Japánba költözés, hogyan lehetéséges?
Minden álmom az, hogy egyszer japánban élhessek, így érdekelne, hogy valakinek sikerült-e már ezt véghez vinnie, akár munka, akár egyetem terén (szívesen tanulnék is).
(23 éves vagyok jelenleg és egy közgáz alapdiplomával rendelkezem, kontrollingon dolgozom, angolul és németül beszélek, illetve a japánt nem rég kezdtem el komolyabban.)
Annyira imádom, amikor az emberek rögtön lehetetlen "küldetés"-nek látják, ha valami messzi országba akar vki költözni, ahova vízum kell.
Ehhez képest számtalan magyar kiment már Japánba, Kínába, Dél-Koreába, USA-ba, Ausztráliába etc.lehetne sorolni.
Csak azért, mert vízum kell a munkavállaláshoz, még nem egy veszett ügy. Annyi az egész, hogy utána nézel a követelményeknek, és találsz egy szponzort. A "miért téged alkalmaznának egy helyi helyett" kérdésre meg csak annyi, hogy ezrével látom más országokban a külföldi munkásokat, akkor ő miért ne találna munkát?
Simán fogsz találni munkát, főleg ha olyan cégeket keresel ahol kifejezetten külföldieket keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!