Dél-Koreában akarok költözni, hogyan?
És akkor sokadjára!
Indul a délutáni mesedélután,lássuk a meséket.
Huh, ez sok egyszerre.
Latom felrevezettek a k-dramak.
A koreai ferfiak nem olyanok. Kozel sem. Persze tudom, azt hiszed hogy milyen hosszerelmesek...
A kulfoldi nokkel sokan csak dugni akarnak, komoly kapcsolatra nem kellenek. Ha mar kulfoldinek tartunk, mindenkire azt gondoljak hogy amerikai.
Nem, nem elfogadoak annyira kulfoldiekkel. Olyan koreai pasival talalkoztam, aki ki nem allhatja a kulfoldieket, meg instan is beszolt mindenkinek hogy takarodjanak az oldalarol.
Ha nem beszeled a nyelvet meg csak szoba sem allnak veled mert nem tudnak angolul. Vannak persze akik beszelik, de a tobbseg nem tud.
Sok szorakozohelyre be sem fognak engedni kulfoldikent, ugyanis hiruk van a rossz viselkedesukrol.
Van olyan akinek persze osszejon.
Ja es ha esetleg megis osszejonne, keszulj fel hogy anyos-apos nem fog teged elfogadni. Ugyanis a szulok legszivesebben koreai lanyt kepzelnek el a fiuk mellett.
Nem nyittotak a vilagra, mas kultura, trendek, szepsegidealok uralkodnak.
Arra is figyelni kell, hogy furcsa koreai pasik ejszaka ne akarjanak betorni a lakasodba. Komolyan irom. Feszegetik a lakatot, probaljak feltorni a kodot...
Tapasztalatbol irok, de tudom ugyse erdekel. 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!