Japánba költözés, hogyan lehetéséges?
Minden álmom az, hogy egyszer japánban élhessek, így érdekelne, hogy valakinek sikerült-e már ezt véghez vinnie, akár munka, akár egyetem terén (szívesen tanulnék is).
(23 éves vagyok jelenleg és egy közgáz alapdiplomával rendelkezem, kontrollingon dolgozom, angolul és németül beszélek, illetve a japánt nem rég kezdtem el komolyabban.)
Ahhoz képest hogy diplomád van, hát hogy is mondjam, nem vagy egy lángész!
Japánban teljesen más a munkamorál, eltér az európaitól. Olvasgass még egy kicsit a témában.
Persze utána jártam más oldalakon is és természetesen angol keresésre/oldalakon sok hasznos információ van, viszont teljesen más helyzetből indul valaki aki angol anyanyelvvel rendelkezik, ő pl. kimehet angol nyelvtanárnak, míg mi magyarok már kevésbé.
Viszont szeretem a gyakorikérdéseket böngészni, így gondoltam miért ne, egy kérdést megér, hátha van akinek bejött :D
A Rádió 1-en volt kb egy hete egy riport egy Japánban élő sráccal, majd felhívták pár nap múlva még egyszer.
Keressél rá.
Az elbeszélése alapján, nem sok értelme van olyan országba bepróbálkozni, ahol nem látnak szívesen, meg van határozva, hogy hány kiló lehetsz. Csúcsforgalom idején ne legyél öngyilkos. A lakásokban nincsen fűtés.
A napi 24 órából illik vagy 20-at munkával majd a munkatársaiddal együtt tölteni.
stb...stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!