Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Mit tegyek ha lovam bakol?

Mit tegyek ha lovam bakol?

Figyelt kérdés
Van egy másfél éves pónicsikóm, nagyon tanulékony és inteligens, csak sajnos csipked és rúg, bakol, pláne ha kajárol van szó, próbáltam már odacsapni, hogy "helyre billentsem" de utánna meg megfórdul és bakol. Valami módszer van hogy engedelmes legyen és ne bakoljon!

2016. aug. 15. 23:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%

Hat te tenyleg nagyon hulye vagy.

Megneztem a talalatokat te nagyokos.

Poni = 150 cm marmagassagnal kisebb lo. Ez teljesen Ok

Csiko = 4 evesnel fiatalabb lo. Ez is teljesen OK.

Na most okoskam, talan szoveget ertelmezni is tudni kene. Vagyis ha egy 150 cm marmagassagnal kisebb lonak (poninak) szuletik kicsinye, aki 4 evesnel fiatalabb, na azt akkor hogy hivjak? Persze, hogy ponicsiko te eszleny. Vagy a ketto hogy zarja ki egymast? Az egyik a marmagassagra vonatkozik, a masik az eletkorra...

Amugy tobb emberrel vitatkozol, azt is eszrevehetned, nem en irtam az osszes valaszt.

2016. aug. 26. 07:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát kicsit megkésve de köszi a válaszokat, aki annyira stréber hogy zavar hogyan irok az nyeljen karot, már pár éve van lovam de csikom még nem volt, igaza van az utolso kommentelőnek, köszi a némileg kevés de értelmes válaszoka!
2016. nov. 7. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!