Mit tegyek ha lovam bakol?
Egyszeru, ne nyulj a kajajahoz :)
masfel evesen meg elegge bohokasak, szoval ha nem sunyitva csinalja, akkor inkabb csak vedi a kajat vagy jatszik.
Engem a kancam egyszer megharapott a boxban. Eppen tisztitottam. Odacsaptam, erre sunyitott. Ekkor megalltam elotte, es mereven neztem a szemebe. Egyszer csak lesunyta a fejet es megallt a sarokban. Nem engedtem kijonni onnan. Soha tobbet nem csinalta.
Tobb embertol hallottam ezt a modszert mar, kiprobaltam es bevalt.
Allitolag a menesvezeto anyakanca (a legidosebb a menesben) fegyelmezi igy a fiatal csikokat. Ha valamelyik rosszat csinal, akkor mereven nezi addig, amig a csiko le nem hajtja a fejet es el nem somfordal a menestol. A boxban ilyenkor a sarokba szoktak huzodni. Ezzel mutatod, hogy bar szereted, de te vagy a dominans, es jobb ha nem szorakozik veled.
Nem ertem, minek neked lo mikor nem tudsz rola gondoskodni? Sot, meg magyarul se tudsz: inteLLigens,megfOrdul.Az irasjelekkel sem vagy tisztaban, az utolso mondatod kerdonek kellene legyen, ehelyett felkialtoban van ami ertelmetlen.
A mai gyerekek magyarba... Jajj van egy lovam de am megcsak 12 vagyok stb..A szakszavakkal sem vagy tisztaban, a poni az az alacsony termetu zomok lora utal, mig a csikot a 3-4 eves lovakra hasznaljak.Tehat a te ponid 1.5 evesen meg sehogysem lesz csiko. Inkabb a tanulason jarjon az eszed, hulye gyerek.
Utolso, a poninak is csikoja van, csak gondoltam szolok.
A ponicsiko teljesen hasznalatos szo, nem tudom miert akadsz fenn ezen...
Amugy amit a kerdezo leirt, eleg gyakori problema bizonyos lovaknal akik nem szoktak meg valamiert az ember kozelseget. Azt kell kideriteni, hogy jatekrol van-e szo, vagy valoban rossz beidegzodes.
Akkor a poni kicsinyet hogy hivjak?
Na ki a idiota?
Te mennyit foglalkoztal eletedben lovakkal? En cirka 26 eve...
Hiaba foglalkozol 26 eve vele te segg, a Wikipedia nem hazudik.
Sajnos eddig boldog tudatlansagban eltel.
Póni csikó.. miről is beszélgetünk?
Ne a google talalatokat nezd te nagyon okos. Latszik nem erted, hogy mukodik az internet...
Kar ezen vitatkozni, ott a link, elkuldtem. Levan irva, hogy k$rvara tevedsz 26 ev lovas tapasztalattal :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!