Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Ausztráliába fogunk költözni....

Ausztráliába fogunk költözni. (Azon belül Brisbane be. ) Én nem szeretnék odaköltözni. Hiszen itt (Magyarországon) Vannak a barátaim, a sulim, az eddigi életem. Szerintetek jó ez a hozzáállás? (többi lent) 13L

Figyelt kérdés

Már megvan az Ausztrál állampolgárság, a bevándorlási engedély.. stb. A házat már az apám kifizette.

Én kb egy hónapja értesültem erről, és ezóta tiszta depi vagyok. Nem szeretném itthagyni a barátaimat, a sulimat, az eddigi életemet!

Még a homokos tengerpartért és a pálmafákért sem!

Próbáltam a bátyámat, és az anyukámat rábeszélni, hogy ez rossz ötlet, de anyukám már gyerekkora óta szeretne Ausztráliában élni. A bátyám (Aki 14 éves) Meg rajong a surf- ért az állandó melegért, a homokos strandokért, és a pálmafákért. Magyarul Ausztráliáért. Szóval. szerintetek változtatnom kéne a hozzáállásomon? Mert én szeretek itt élni! Nem is tudom, hogy meg tudnám e azt a helyet szokni!

Az egész Ausztrál költözésben számomra kettő pozitívum van: A házunk kb 20 méterre van a tengerpart tol. A másik pedig: perfect tudok angolul beszélni, és itt ez ta kamatosztathatom.

De visszatérve az eredeti kérdésemre. Nektek mi erről a véleményetek?

2014. aug. 26. 21:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
a bevandorlasi hivatal hivatalos weboldala, ahol feketen-feheren leirjak, hogy csak akkor kaphat valaki allampolgarsagot, hogyha legalabb 4 evet tolt Ausztralia teruleten belul hivatalos okiratokkal. :) tehat, az az allitasod, hogy apukad a kezedbe nyomta az allampolgarsagot, nem igaz.
2014. szept. 3. 23:35
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
Eletemben nem jartam Ausztraliaban ha osszeszarod magadat akkor sem amikor kezhez kaptam. Ala kellett irnom papirokat amit alam dugott edesapam aki munkajanal fogva (ugyved) mindig segitett ilyenekben es megkaptam. Barmennyire is igyekszel bebizonyitani h ez nem leher, hat akkor is igy volt. :) szeptember 15. en utazom vissza.
2014. szept. 4. 17:06
 33/40 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem meg ilyen szanalmas embert amugy mint te meg eletemben nem lattam..Igy nevtelenul odakommenteled masikhoz hogy hazudik. Azt se tudod ki vagyok. Magyarazd mar elnekem, hogy mit nem lehet azon megerteni, hogy ha valakinek az anyukaja ott szuletik meg es o allampolgar akkor a gyereke is igenyelheti 18 eves kora utan azt..? Hihetetlen hogy regisztralok ezen a szaron es az elso kommentembe bele kot egy vadidegen ember aki megvan rola gyozodve hogy o jobban tudja azt, hogy envelem mi tortent az eletem soran vagy mi nem tortent. Mellesleg most 2015 van mindjart hogy azota milyen szabalyok valtoztak ezzel kapcsolatban nem kovetem , de meg regen sem kovettem mert nem foglalkoztam ezzel. Ha ezt az egeszet nem erted halal komolyan mondom ha megadod a szamod en felhivlak es elmagyarazom neked.
2014. szept. 4. 17:18
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi gyíkot egyrakáson főleg az utolsó kettő.. :DD Sírok tőletek.. :'D
2014. szept. 4. 20:06
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti, azt mondod, hogy a felmenőidtől egyböl állampolgárságot kapsz? :D Haver te tényleg egy fogyatékos vagy, igazuk van itt az embereknek. Csak te tudsz a felmenőidnek letelepedési engedélyt igényelni ez az egyik. A másik, hogy nem kap állampolgárságot, hanem letelepedési engedélyt. :DDDD Fail
2014. szept. 4. 20:12
 36/40 anonim ***** válasza:
24%

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Butaságokon vitatkoztok.

A bevándorlási szabályok folyamatosan változnak.

A linkelt oldal mindig a hatályos törvényt mutatja.

Arról nem is beszélve, hogy kismillió vízumosztály, azon belül meg alosztály létezik. Már engedtessék meg, hogy elhiggyük annak, akinek ausztrál útlevél van a kezében, hogy ő azt megkapta...

Szerintem a kislány is igazat mond (bocs, hogy lekislányozlak, de több mint 30 évvel idősebb vagyok nálad), egyáltalán nem úgy tűnik, hogy ő ezt kitalálta volna.

2014. szept. 5. 10:14
 37/40 anonim válasza:
0%
irigyellek!
2014. szept. 9. 08:47
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

"egyáltalán nem úgy tűnik, hogy ő ezt kitalálta volna."

Azért írja ki havonta más országgal?

2014. szept. 16. 13:41
 39/40 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem is fogd fel lehetőségnek. Segghülye bennszülöttek közé mégy, ha a kicsivel átlagalattitól nincsenek rosszabb képességeid, milliárdos leszel üveggyöngy árulásából.
2014. szept. 16. 19:33
 40/40 anonim válasza:

túl vagyok a harmincon...

figyi... én egy emberrel sem tartom már a kapcsolatot a gyerekkoromból. pl.osztálytársak. azt sem tudommi van veluk. őket nem választottam, kényszeredett kapcsolatok voltak - nem volt más választás, veluk jártam egy suliba, stb.

De majd ott lesz neked is a suli, egyetem, azzal barátkzol ossze akikkel csak akarsz, és néhány év múlva nem fogod bánni hogy ott élsz.

Nem fognak hiányozni.

Én sem vagok kíváncsi az általános sulis ismerőseimre, viszont annál inkább szeretem a mostani barátaimat.

2014. nov. 30. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!