Sydney vs. Perth vs. Adeleide vs. Canberra vs. Brisbane vs. Melbourne?
Ausztrália 6 legjelentősebb nagyvárosa , azt szeretném tudni hogy kiköltözés letelepedés szempontjából melyik a legideálisabb?
Én nagyon sokat keresgéltem és arra jutottam hogy ezek közül Sydney a legjobb.
Melbourne túl déli hideg , hasonló éghajlatú mint Magyarország viszont nagyon sokoldalú.
Perthről nemtudok sokat ugy ahogy Adeleideról és Canberráról se.
Brisbane valamivel melegebb mint Sydney viszont az áradások miatt nem mennék oda?
Tehát akkor a 6 közül melyik a legideálisabb kiköltözésre?
Köszönöm a válaszokat.
Szia. En Melbourneben elek. Brisbane, Adelaide,Perth nekem tul meleg. Sydneyt vagy Melbournet ajanlanam. Itt azert nem olyan hideg am az ido mint Mo-on. Telen nappal altalaban 12-18 fok van... tehat kozel sincsenek minuszok, nyaron 32-38 kozott van altalaban, de 40 fole is eleg sokszor felmegy...na ezt mar nem szeretem. Mondjuk gondolkodunk hogy Perth-be menjuk, csak hat a meleg...
remelem segitettem kicsit :)
Brisbane a legjobb!
Áradások?
74-ben volt egy meg tavaly.
A kettő között attól féltek hogy kiszáradnak és nem lesz mit inni!
...no meg Sydney is király!
Ez az én személyes véleményem:
perth:nagyon el van szigetelve mindentől a legközelebbi 100000-nél nagyobb fős város kb.:2300km-re van innen.Ez engem eléggé zavarna.
Adeleide:Szerintem ez a hely semmi különös. Nincs benne semmi extra.
Canberra:Ahhoz képest hogy ez Ausztrália fővárosa 400000-en élnek itt ami szerintem kevés. gazdasági szempontból sem a legjobb.(de persze abszolút nem rossz)
Melbourne:Mint azt a kérdező is írta relatív hideg van ott (de közel sem annyira mint itt)és abban sincs semmi különös.
Brisbane:Na szerintem ez egy nagyon szép hely(az egyik esélyes ahova kimennék)igazi kis paradicsom minden megtalálható ott.
Sydney:Ez is egy nagyon szép hely(ez is az egyik esélyes)itt is ugyanúgy megtalálható minden. Ausztrália legnagyobb és egyben legnépesebb országa. Gazdasági szempontból is a legjobb.
Szerintem Sydney és Brisbane a legjobb hely Ausztráliában.
A kettő közöl nem nagyon tudok dönteni.
De ez csak az én személyes véleményem.
Kérem hogy aki másképp gondolja NE kössön belém mert ez SZUBJEKTÍV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!