Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Ausztráliába fogunk költözni....

Ausztráliába fogunk költözni. (Azon belül Brisbane be. ) Én nem szeretnék odaköltözni. Hiszen itt (Magyarországon) Vannak a barátaim, a sulim, az eddigi életem. Szerintetek jó ez a hozzáállás? (többi lent) 13L

Figyelt kérdés

Már megvan az Ausztrál állampolgárság, a bevándorlási engedély.. stb. A házat már az apám kifizette.

Én kb egy hónapja értesültem erről, és ezóta tiszta depi vagyok. Nem szeretném itthagyni a barátaimat, a sulimat, az eddigi életemet!

Még a homokos tengerpartért és a pálmafákért sem!

Próbáltam a bátyámat, és az anyukámat rábeszélni, hogy ez rossz ötlet, de anyukám már gyerekkora óta szeretne Ausztráliában élni. A bátyám (Aki 14 éves) Meg rajong a surf- ért az állandó melegért, a homokos strandokért, és a pálmafákért. Magyarul Ausztráliáért. Szóval. szerintetek változtatnom kéne a hozzáállásomon? Mert én szeretek itt élni! Nem is tudom, hogy meg tudnám e azt a helyet szokni!

Az egész Ausztrál költözésben számomra kettő pozitívum van: A házunk kb 20 méterre van a tengerpart tol. A másik pedig: perfect tudok angolul beszélni, és itt ez ta kamatosztathatom.

De visszatérve az eredeti kérdésemre. Nektek mi erről a véleményetek?

2014. aug. 26. 21:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
91%
Az meg, hogy a te tudtod nélkül lettél állampolgár Ausztráliában egy nagy rakás kamu... :D Ez azért nem így megy, ha ilyen bvllshit kérdéseket írsz ki, előtte olvasgasd át a bevándorlási törvényeket, cikkeket. Sok sikert! :D
2014. aug. 27. 19:39
 22/40 toth.peter ***** válasza:
19%
8# Én is fiatal vagyok (14 éves), de vagyok már annyira érett, hogy ép ésszel felfogjam, hogy mi történik körülöttem, és hogyan reagáljak rá. A kérdésre a válasz: nagy mákod van ember, hogy kihúzhatsz innen a nem is mondom mibe...(pozitív értelemben), ha én a helyedben lennék, még sürgetném is a dolgot.
2014. aug. 27. 20:19
 23/40 anonim ***** válasza:
85%
A kérdező hazudik, mivel annak az esélye, hogy ő állampolgár és erről nem tudott egyenlő a 0%-al. Hiszen rendeznie kéne a kettős állampolgárságát stb, stb. Az apja, vagy egyéb felmenője meg nem tudja az ő belegyezése nélkül elintézni a bevándorlási procedúrát, tehát a kérdező hazudik, mint a vízfolyás. Emberek, néha gondolkodni is kéne... Ezért tartunk itt, ahol!
2014. aug. 27. 23:37
 24/40 toth.peter ***** válasza:
19%
Hát annak üzenném, aki leszavazott, hogy bek*phatja...Adtam egy korrekt választ, akkor azt nem értem, hogy mért kell leszavazni...
2014. aug. 28. 10:21
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
És, hogy lehetsz ausztráliai állampolgár, hogyha sohase éltél még ott? :) 4 évet Au.-ban kell tötened, hivatalos engedélyezett bevándorlási papírokkal és csak azután kapod meg az állampolgárságot. Kamu kérdés :)
2014. aug. 29. 21:24
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
Summa summarum: akik kiköltöznek, az esetek 95 %-ában soha vissza nem jönnek, még látogatóba sem.
2014. aug. 30. 14:54
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
A Kerdezo nem hazudik. En is allampolgar vagzyok. 24 eves vagyok es ugy kaptm meg az allampolgarsagomat(az ausztralt) hogy eletemben meg csak meg sem kozelitettem a kontinenst. 19 evesen nyomta apam a kezembe hogy itt van fiam. Kerdeztem hogy ez mi. Mondta hogy mivel anyam ott szuletett meg es ott elt 6 eves koraig emiatt a kitero miatt en is anyai agon ausztral vagyok.. mondtam hogy ok : D azota mar 2x voltam Sydneyben es most megyek 2 het mulva megint legalabb 1-2 evre.
2014. szept. 1. 01:02
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer majd áldani fogod az apádat, amiért kimentett ebből a mocsokfészekből. Nagyon hamar meg fogod szokni, hogy 2 havi keresetedből kocsit vehetsz magadnak ott.
2014. szept. 2. 15:38
 29/40 anonim ***** válasza:
78%
tisztelt #27-es valaszolo. akkor bizonyara te is hazudsz, es nem elsz itt a kenguruk foldjen, ha ilyen butasagokat hordasz ossze. :) javaslom szives figyelmedbe az alabbi weboldal elolvasasat es attanulmanyozasat: [link]
2014. szept. 2. 19:00
 30/40 anonim ***** válasza:
34%
Igen nyilván azért regisztrálok ezen az oldalon hogy kitaláljak valamit és ide kommentáljam Te igenszerncsétlen barom. Amugy köszönöm a linket nem tudom mi ez és nem is érdekel.
2014. szept. 3. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!