Ausztráliába fogunk költözni. (Azon belül Brisbane be. ) Én nem szeretnék odaköltözni. Hiszen itt (Magyarországon) Vannak a barátaim, a sulim, az eddigi életem. Szerintetek jó ez a hozzáállás? (többi lent) 13L
Már megvan az Ausztrál állampolgárság, a bevándorlási engedély.. stb. A házat már az apám kifizette.
Én kb egy hónapja értesültem erről, és ezóta tiszta depi vagyok. Nem szeretném itthagyni a barátaimat, a sulimat, az eddigi életemet!
Még a homokos tengerpartért és a pálmafákért sem!
Próbáltam a bátyámat, és az anyukámat rábeszélni, hogy ez rossz ötlet, de anyukám már gyerekkora óta szeretne Ausztráliában élni. A bátyám (Aki 14 éves) Meg rajong a surf- ért az állandó melegért, a homokos strandokért, és a pálmafákért. Magyarul Ausztráliáért. Szóval. szerintetek változtatnom kéne a hozzáállásomon? Mert én szeretek itt élni! Nem is tudom, hogy meg tudnám e azt a helyet szokni!
Az egész Ausztrál költözésben számomra kettő pozitívum van: A házunk kb 20 méterre van a tengerpart tol. A másik pedig: perfect tudok angolul beszélni, és itt ez ta kamatosztathatom.
De visszatérve az eredeti kérdésemre. Nektek mi erről a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!