Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Ausztráliában tudok lakni úgy...

Ausztráliában tudok lakni úgy is, hogy nincs szakmám?

Figyelt kérdés

Én ott szeretnék lakni, oda szeretnék letelepedni, pár év múlva.

Kezdő tőkém van (25MFt) és ott is tudnék dolgozni, csak nincsen papírom a szakmámról, nincs végzettségem, de eddig itthon is megtudtam élni belőle, arra felé úgy tudom, hogy az sokkal keresettebb. (az most nem számít, hogy mi).

Angolul is beszélek.

Olvastam, hogy ilyen pontrendszer van és el kell érni bizonyos pontszámot, hogy valaki ott élhessen.

Nos, mivel nekem semmi végzettségem sincs, csak egy érettségi, sem nyelvvizsga, mindent autodidakta módon tanultam meg, így valószínűleg nem igazán jönne össze ez a letelepedés.

Nincs olyanra lehetőség, hogyha tudom igazolni valahogyan, hogy megtudok ott élni, akkor lakhatnék ott? Már kiskorom óta oda szeretnék költözni, vagy még Új-Zéland jöhet szóba, de ahogy olvastam ott is hasonló a letelepedés.

Köszönöm!

2014. júl. 14. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
Illegálisan nyugodtan elmehetsz oda kutya nem fog visszaküldeni.
2014. júl. 14. 16:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi? Ezt kifejtenéd? Úgy tudok venni bérelni, házat?
2014. júl. 14. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
nem, nem tudsz. illegálisan, papírok nélkül nem tudsz semmit elintézni. ez nem az USA. ha semmi végzettséged sincs, akkor csak akkor juthatsz ki, ha ausztrál a férjed vagy feleséged.
2014. júl. 14. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
simán kimehetsz, bérelhetsz kéglit, élhetsz mint itt, munkát jobbat kaphatnál ha lenne végzettséged, de kint is tudsz tenni vizsgát, akkor lesz szakmád is
2014. júl. 14. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbálkozz biznisz vízummal. Csinálj egy vallalkozast egy itt elő magyarral akiben megbízól.
2014. júl. 16. 04:44
 6/7 anonim ***** válasza:

4 es, megmondanad hogyan fog bejonni az orszagba vizum nelkul? de ha turistavizumot kapna is arra nem adnak ki neki lakast, nem kap egeszsegugyi ellatast, es ha lejart a vizuma akkor szepen kitoloncoljak az orszagbol.

en 28 eve elek itt nem szeretem ha hulyesegekkel etetnek valakit aki kerdezoskodik.

2016. júl. 30. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem 4 es te benezted a kerdest.

nem AUSZTRIABA akar menni hanem AUSZTRALIABA.

2016. júl. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!