Ausztráliában elfogadják az Europass-Bizonyítványt OKJ-felső?
Olvastam olyat akinek sikerült, szóval elfogadják, csak honosíttatni kell ami nem mindig egyszerű, alap hogy angol nyelvű hivatalosan igazolt legyen, szóval ha csak magyar nyelvű a bizid szerezz hozzá valami igazolást angol nyelven.
Az első pedig nem tudja mit beszél, utána sem nézett, magyarázatot sem adott szóval ne hallgass rá. :)
Az OKJ-felső annyit takar hogy Felsőfokú OKJ azaz Baccalaureate végzettség, nem gondoltam hogy elfogadnák diplomának, diplomának diplomát fogadnak el. :)
A Baccalaureate pedig egy csipetnyit van alatta, de alatta van a diplomának.
Tegnap egyeztettem az Europass-t kiadó intézettel,
azt mondtják Ausztrália esetében nagyon esélyes az elfogadása/elfogadtatása.
Azt pedig hogy mindegy milyen OKJ, nem tudok egyet érteni,
van OKJ is lehet alap vagy emelt, érettségihez kötött és nem kötött is, nem mindez elég nagy skálán mozog az oktatási rendszerben. :)
goaus
Beszéltem az europass kiadó intézettel,
ők azt mondták rendben lesz a dolog, ettől kezdve a kérdés tárgytalan, bármit is mondasz az csak okoskodás.
Másrészt, te sem tudod már mit mondj, elsőre azt írod minimum IELTS 6 kell, most meg hogy minimum IELTS 7 :D
Zarogathatod batran de ez nem az a site :)
Szoval, az Europass: European Skills Passport az egy egyseges formatum amiben a tudasodat, vegzettsegedet leirod. Hogy ebben mi van azt embere valogatja. Ergo, a kerdes teljesen ertelmetlen. [link]
Olyan hogy felsofoku OKJ kepzes nincs. Legalabbis [link] ez nem tud rola. Tehat, a kerdesed meg mindig ertelmetlen :D
Amit kerdezni szerettel volna: elvegeztem X OKJ tanfolyamot, elfogadjak Ausztraliaban? A valasz meglepo modon az hogy fogalmunk sincs mivel Ausztralia szabad orszag es nehany szabalyozott szakmat leszamitva a munkaado donti el hogy elhiszi neked hogy ertesz-e hozza vagy sem. Sokkal valoszinubb hogy munkatapasztalat alapjan itel mint ki tudja milyen tanfolyam alapjan. Tehat a kerdesed teljesen ertelmetlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!