Tudna olyan ember segíteni nekem aki már járt az Usában és Ausztráliában? Ugyanis szeretnék elutazni ezekre a helyekre a közeljövőben
Ausztráliában már jártam. Ha turista vagy, elég neten igyénylni a vízumot. Kb. egy hétre rá megkapod ha minden ok. (ha nem magyar állampolgár vagy akkor lehet, hogy még gyorsabban, a párom pl. finn ő automatikusan megkapta).
Repjegyet a momondo.com oldalról vettük. Akkor a Cathay Pacific volt az olcsó, az ausztrál ismerőseim most nyár elején utaztak ők az Emiratest váasztották, az volt a legolcsóbb és nagyon dicsérték. Az ország nagy javaslom, hogy min. 3 hétre menj, de az se lesz sok mindenre elég.
Köszönöm
És mennyi az esélye annak hogy egy nagyobb városban találkoznék valami mérges pókkal vagy kígyóval?
Én nem találkoztam egyikkel sem. Városon kívűl volt olyan, hogy ki volt rakva a figyelem kígyók lehetnek tábla, de egyett sem láttam. Út szélén kengurukat igen, meg rágcsálokat, de bogarakat, kígyót, pókot nem.
Mi voltunk olyan szálláson is, ahol ki volt írva, hogy a bungalókhoz veztő utakon kígyók lehetnek na az para volt, de nem láttunk szerencsére. Ez viszont nem városban volt hanem a természetvédelmi területen. Én Melbourneben és Sydneyben voltam ott max. érdekes madarak vannak. Más városokról nem tudok infot. (Egy jó tanács, ha közklotyira mész, azért előbb nézz körül..)
És amugy szép város Sydney és Melbourne?
És mennyibe kerül egy ilyen út?
1 millió?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!