A szüleim felajánlották azt,hogy költözzünk Ausztráliába,hozzájuk.Édesanyám ausztrál,az édesapámmal ott ismerkedett meg,viszont ő magyar,ezáltal kerültem Magyarországra,ahol megismerkedtem a férjemmel,aki szintén magyar.Most három gyerekes családanya vagyok,de nem tudom,hogy merjek-e visszamenni oda.A két fiam (21 és 23 évesek),valószínűleg nem jönnének,hisz őket már ide köti az élet,a barátnőik,a munka... Gondolom,hogy őket már itthon hagyhatom.Egyikük már nem is lakik velünk.De a 12 éves lányom a probléma.Nagyon jól beszél angolul,először nem akart,de most már akar menni,viszont attól félek,hogy ez túl nagy változás lenne neki.Az iskoláról nem is beszélve.
Menjetek! Szerintem még az idősebb gyerekek is szívesen mennének.
2010. jún. 9. 13:52
22/29 anonim válasza:
megörültél?:O:O:O
2010. jún. 14. 20:57
23/29 anonim válasza:
helló!
én a helyedben már úton is lennék :) Ha választani kéne h Ausztráliában vagy Magyarországon élek, akkor ez nem is kérdés , már itt sem lennék, le lehet pontozni ezért a véleményért, de mielőtt lepontoztok gondolkodjatok el rajta hogy miért mondtam
2010. jún. 29. 10:57
24/29 anonim válasza:
Még mindig nem mentél el?D
2010. jún. 29. 20:06
25/29 anonim válasza:
Hogyha tudnád mennyire irigyellek. Én 14 éves vagyok és nagyon ki szeretnék költözni,remélem hogy sikerülni fog.
Ja és sok sikert!
2010. aug. 18. 16:44
26/29 anonim válasza:
eleinte nehéz lehet a kislánynak, bár ez egyénfüggő.. hamar talál majd barátokat , ismerősöket, hidd el ! ;) én is mehetek veletek ? :D ausztrália gyömyörű.. magyarország még gyönyörűbb! a gazdasági helyzet azonban lehetetlennné teszi az itteni életet.... nyomor és csőd :( ..mindig prőbálok kuporgatni egy kis zsebpénzt, hogy eljussak külföldre :DD angol nyelvtudásom gyakorlatilag 0.. de németül tudok:D
2010. aug. 27. 18:05
27/29 anonim válasza:
Bár nem mai a kérdés:)
DE annyira mókás volt az egyik válaszadó, hogy ezt nem hagyhatom szó nélkül...:O)
Válasz annak, aki nem menne, mert hiányozna neki Európa és mert meggondolatlannak tartja az illetőt,amiért nem gondolkozik a 12 éves lánya jövőbeli munkájáról... Hahaha...mert itt lesz munkája???
Szóval ha annyira ócsárolod Európát, akkor mi hiányozna belőle????
Én mennék, átgondolnám és mennék...
2011. aug. 2. 14:01
28/29 anonim válasza:
VIGYÉL MAGADDAL KÉÉÉÉRLEK!!!
én 21 éves vagyok és bele vagyok betegedve,hogy nincs lehetőségem kimenni oda. ( senkit sem ismerek és egyedüli lányként.. )
2011. aug. 4. 14:40
29/29 anonim válasza:
Perth fantasztikus. És persze egész Ausztrália!
Én imádom Magyarországot, nincs vele semmi bajom, de nekem is nagy álmom, hogy kiköltözzek. Ne gondolkozz, ragadd meg a lehetőséget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!