Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Menjek Ausztráliába?

Menjek Ausztráliába?

Figyelt kérdés
A szüleim felajánlották azt,hogy költözzünk Ausztráliába,hozzájuk.Édesanyám ausztrál,az édesapámmal ott ismerkedett meg,viszont ő magyar,ezáltal kerültem Magyarországra,ahol megismerkedtem a férjemmel,aki szintén magyar.Most három gyerekes családanya vagyok,de nem tudom,hogy merjek-e visszamenni oda.A két fiam (21 és 23 évesek),valószínűleg nem jönnének,hisz őket már ide köti az élet,a barátnőik,a munka... Gondolom,hogy őket már itthon hagyhatom.Egyikük már nem is lakik velünk.De a 12 éves lányom a probléma.Nagyon jól beszél angolul,először nem akart,de most már akar menni,viszont attól félek,hogy ez túl nagy változás lenne neki.Az iskoláról nem is beszélve.
2009. dec. 26. 18:55
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

:D

Egyébként nem tudja valaki,hogy Perth-ben hol vannak általános iskolák?

2009. dec. 28. 14:09
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én kérdeztem hogy melyik városba mentek. Perth egyszerűen gyönyörű! Igaz csak képeket láttam róla, de hát... Hú, tényleg gratulálok, hogy ilyen lehetőséget kaptatok!
2009. dec. 28. 21:50
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben egy percig sem gondolkodnék,a kislány miatt ne aggódj, a nagybátyám anno 50 évesen vágott neki az USAnak két tinivel mindent hátrahagyva, és senki sem várta őket..
2010. jan. 11. 21:09
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az iskolákról a szüleidet is megkérdezheted.
2010. jan. 16. 17:18
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Még a kérdés is gyalázatos! Ne gondolkozz , hanem repülj ebből a nyomorúlt országból, én a helyedben vissza sem néznék soha!
2010. jan. 28. 20:55
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
a baratnom 13 eves kisfiuval jott ki ugy h student visa-n. belevagtak. a kisfiu megszokta kb az elso honapok nehezek voltak meg a baratok... de ma mar 18 eves es igazi aussie. baratnoje van es nem avgyik haza egyaltalan Mo-ra. es most halas a szuleinek h belerangattak ebbe... En igaz Melbourne-ben elek. de imadok itt lenni. egy fantasztikus orszag, fantasztikus emberekkel. Pakolj es menj!!!!
2010. márc. 2. 11:38
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Hat induljatok mar, vidd a gyereked, amelyik menni akar, amelyik nem akar, az meg remenykedj, h meggondolja magat megjon az esze es takarodik utanatok !!! Menj indulj, vigyel engem is! Good luck :)
2010. márc. 25. 21:19
 18/29 anonim válasza:
100%
én is akarok meni it nincs csak a nyomor 16f
2010. ápr. 4. 18:18
 19/29 anonim válasza:
25%

Bocs, de nem nyaralni mész.

Csak akkor menj, ha lesz a gyereknek jövője.

Az rendben, ha tud angolul, de mit fog dolgozni?

Van ott a szülőknek megélhetésük?

Az európai kultúra nem fog neki hiányozni?

Ausztrálok nem minden nap ruccannak át Európába.

Megjegyzem, gyerekkorom óta hallgatom, hogy Mo-ról el kell menni.

Épp ezért sokat utaztam Európában.

Nem látom, hogy az átlag, mint én, annyira jól élne.

A belga szállásadóm pl. decemberben 15 fokot tudott csak biztosítani, a saját 5 szintes belvárosi házában.

Spanyolországban van családi házunk, de még ha fizetnének sem költöznék át végleg. Tiszta férfiuralom van az országban, mindenki mezőgazdaságból él, nem olvasnak csak tévéznek, tanulatlanok, és nem szeretnek fürdeni.

Ausztráliát nem ismerem, de Európa hiányozna.

Ha nincs pénzed és állásod, ott sem lesz jobb a gyereknek.

2010. ápr. 7. 09:12
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menjel, semmikepp ne hagyd ki!!!

Ha elszalasztanad ezt a lehetoseget szerintem megbannad... igen, itt volt olyan hozzaszolas, h az eurpoai kultura hianyozni fog stb... igen, hianyozni fog, de lesz ott egy uj, izgalmas kultura, es annyi mas csodalatos dologgal leszel gazdagabb ha elmesz! A gyerekek korbe fognak csokolni erte en azt mondom!!! Es Perth gyonyoru, a szulieid is segitenek mindenben kozel leszel hozzajuk es ... na nem is fuzok hozza semmit, csak menj :) Barki boldog lenne egy ilyen lehetoseggel.

2010. ápr. 8. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!