Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Érdek házasság?

Érdek házasság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy régi ismerősöm kint él Ausztráliában, a napokban fel keresett egy közösségi oldalon, hogy ha össze házasodnánk én is könnyebben megkapnám a vízumot Ausztráliába. Jelenleg a felsőfokú nyelvvizsgára készülök 2-3 éven belül szeretném meg kezdeni az Ausztrál állampolgárság igénylését. Ti bele mennétek az érdek házasságba azért, hogy ki jussatok Ausztráliába. Régóta ismerem a férfit, régen míg Magyarországon élt nagyin jóban voltunk de ahogy el költözött innen már csak hetente, havonta már végül csak néha beszéltünk. Mindenki véleményét el fogadom.

2013. jún. 26. 00:03
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Tetszel neki más különben nem ajánlotta volna fel tehát lesz szex ha akarod ha nem. Ha meg ez nem tetszik ne menj bele. Nem fog önzetlenül feleségül venni és éveket elpazarolni rád ha nem reménykedik semmiben.
2015. jún. 28. 05:49
 22/22 anonim válasza:

Szia kedves kérdező. Most találtam rá a beszélgetésdre, itt a gyakorikérdéseken. Arról van szó hogy én is hasonló dologban gondolkodom mint amit te 2013 ban is kérdeztél, szeretnék beszélgetni veled hogy azóta hogy alakult a dolog, összejött e az ausztrál házaság vagy sem? Ha látod ezt a posztot irj rám kérlek, és beszélgessünk kicsit:)

sanci886@freemail.hu email cimen eltudsz érni

Köszi. Szép napot.

2017. okt. 30. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!