Egy régi ismerősöm kint él Ausztráliában, a napokban fel keresett egy közösségi oldalon, hogy ha össze házasodnánk én is könnyebben megkapnám a vízumot Ausztráliába. Jelenleg a felsőfokú nyelvvizsgára készülök 2-3 éven belül szeretném meg kezdeni az Ausztrál állampolgárság igénylését. Ti bele mennétek az érdek házasságba azért, hogy ki jussatok Ausztráliába. Régóta ismerem a férfit, régen míg Magyarországon élt nagyin jóban voltunk de ahogy el költözött innen már csak hetente, havonta már végül csak néha beszéltünk. Mindenki véleményét el fogadom.
Én tuti beleegyeznék. Igaz, nem lenne könnyű a helyzeted, de azt a pár évet kibírod, még az is lehet, hogy utána átalakulna szerelemházassággá. Volt már ilyen! Haza bármikor jöhetsz, ha nem jön össze!
2013. jún. 26. 08:57
2/22 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy ő hogyan gondolja ezt az érdekházasságot? Együtt is laknátok? Szex? Vagy csak papíron?
2013. jún. 26. 09:04
3/22 anonim válasza:
Csak úgy működik a dolog, ha együtt is laktok, és tényleg egy párt alkottok. Ha felmerül a gyanú, hogy érdekből van, és fel fog, akkor kaptok olyan keresztkérdéseket, amiket máshogy nem fogtok tudni megválaszolni. Pl. milyen színű a fogkeféje, mennyi idenként cseréli, fel szokott-e ébredni éjjelente, rugdos-e, horkol-e... szóval ezekre csak akkor tudod a választ, ha tényleg vele élsz.
Az, hogy a te értékrendedbe belefér-e, hogy prostituálkodsz pár évig egy vízumért, azt kívülállóként nem tudom eldönteni.
2013. jún. 26. 09:27
4/22 anonim válasza:
Miért lenne prostituáltkodás? Szexelni nem kötelező. De az tény, hogy a másikról mindent kell tudni, nem lehet egyszerűen csak lakótársként együtt lakni. Közös bankszámla is kell, tehát mindenféle módon igazoolni kell tudni, hogy tényleg egy pár. Ha jó barátok, akkor nem fog gondot okozni. Idegennel nem lehet ezt megjátszani. Nem olyan, mint a Zöldkártya című filmben. Az viszont tuti, hogy az Immigration nem viccel. Tehát nagy felelősség.
2013. jún. 26. 10:16
5/22 anonim válasza:
Belevághatsz - de a pakliban az is benne van, hogy soha többé nem jössz vissza...
2013. jún. 26. 11:47
6/22 A kérdező kommentje:
Együtt laknánk,de szex nem lenne. Augusztusig van időm gondolkozni mert akkor jön haza. Eddig minden ismerősöm azt mondta, hogy vágjak bele mivel régen is nagyon jóba voltunk.
2013. jún. 26. 11:59
7/22 anonim válasza:
Benne járok a korban, így aztán tudom, hogy milyen gyorsan tud elszállni egy élet, annak ellenére, hogy fiatalon még egy örökkévalóságnak tűnik. Na már most innen nézve ugyebár mondhatom, hogy rövid az élet, vigyázz, hogy mit lépsz. Rövid ahhoz, hogy szegényen tengődd végig, tehát menj hozzá az illetőhöz. Viszont rövid ahhoz is, hogy x évet elcsessz belőle valakinek az oldalán, aki nem az igazi párod, tehát ne vágj bele. Mindenesetre azt hiszem, én nem hagynék ki egy ilyen kalandot.
2013. jún. 29. 15:03
8/22 anonim válasza:
legyen szex :(
2013. jún. 30. 02:42
9/22 anonim válasza:
Néhány évvel ezelőtt nekem is volt egy ilyen lehetőségem. Majd megpusztultam, hogy Ausztráliában éélhessek. Aztán amikor egy nagyon jó barátom felajánlotta ezt a lehetőséget, gondolkodóba estem. S végül arra jutottam, hogy nemet mondtam. Egyrészt azóta is bánom, másrészt viszont megerősödtem abban, hogy itt a helyem, ez a hazám. Tudod, kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk. Itthon vagyok. Ott mindig csak egy bevándorló lennék. De itt minden fű, fa, bokor az ismerősöm... Stb. Ha belevágsz, sok sikert. HA fiatal vagy, ne hagyd ki, ha nem jön be, akkor is HAZAjöhetsz, itt akkor is otthon leszel.
2013. jún. 30. 08:22
10/22 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok, most kaptam meg a diplomámat. Van egy középfokú angol nyelvvizsgám és egy szakmai nyelvvizsgám németből. Nagyon arra húz a szívem, hogy bele vágok. De még augusztusig van időm gondolkozni. Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!