Érdek házasság?
Sziasztok!
Egy régi ismerősöm kint él Ausztráliában, a napokban fel keresett egy közösségi oldalon, hogy ha össze házasodnánk én is könnyebben megkapnám a vízumot Ausztráliába. Jelenleg a felsőfokú nyelvvizsgára készülök 2-3 éven belül szeretném meg kezdeni az Ausztrál állampolgárság igénylését. Ti bele mennétek az érdek házasságba azért, hogy ki jussatok Ausztráliába. Régóta ismerem a férfit, régen míg Magyarországon élt nagyin jóban voltunk de ahogy el költözött innen már csak hetente, havonta már végül csak néha beszéltünk. Mindenki véleményét el fogadom.
Miért szeretne egy férfi elvenni egy nőt ha nem lesz intim kapcsolatuk a hazásságban? Mert ok. ha ő szeretne kimenni Ausztráliába. Vagy ha valami olyan helyen élne ahol szinte megköveteli a társadalom a házasságot..
Csak egy példa: én azt gondoltam vannak férfiak akik ha kedvesek az még nem jelenti, hogy akarnak valamit. Szóval a melóhelyemen volt egy svájci ügyfél 67 éves nagyon kedves igazi úriember. Mindig hozta a kutyáját (igazából a főnök egyik régi barátja, aki ha Magyarországon járt meglátogatta a cégnél). Én vigyáztam a kutyára amig ebédeltek stb. Aztán hozott nekem ajándékokat, mondván, hogy állandóan vigyázok a kutyájára. Gondoltam o egy igazi úriember. Aztán meg nemrég írt Facebookon, hogy nem-e szeretnék kiköltözni hozzá Svájcba.. Szóval hiába mondta, hogy csak azért add ajándékot mert figyelek a kutyájára..
Azért mert most azt írja, hogy nem kell együtt lenni, az még nem jelenti, hogy nem fog majd nyomulni. 22 éves vagy lehet, hogy kijutsz Ausztráliába, de boldog leszel egy ilyen házasságban? Simán elveszted a lehetőséget, hogy megtaláld a nagy őt és szerelmeből menj férjhez. Neked megéri ezt feláldozni? Mit csinálsz ha nem jön össze? Ausztráliából hazajönni nem egyszerű. Szóval nagyon nagyon jól gondold meg!
Nézd meg a családi kategóriában hány kérdés van, hogy 30 évesen nem képes már pasit találni.
Manapság normális ember nem köt érdekházaságot. Őket szokták általában tudjátok minek nevezni.
22 évesen házasodni csak azért, hogy Ausztráliában élhessen.. Ha igazán ott szeretne élni maga egyedül is elérhetné ezt! Hány fiatal lány megy ki külföldre egyedül segítség nélkül. Nem kell ide házasság.
Bocsánat a kérdezőtől nem rá vagyok mérges, csak utálom ha tizengyeskének neveznek unatkozó nők akik semmit nem érnek el az életben mindenben másra szorulnak és erre ösztönöznek mást is.
Hagyd már abba ezt a stílust mert borzasztó nem vagyok se a 11-esed sem a 13-sod.
Ha egyedül kijutottál és sikeres lettél, miért ajánlod bárkinek is, hogy érdekből házasodjon? Én Finnországban élek és dolgoztam nőket segítő otthonban. Az ügyfelek többsége Ázsiából származó nő volt, akiket a férj megunt, megvert, kihasznált stb. Tudom, hogy a kérdező ismeri a férfit, de én akkor sem ajánlom senkinek az ilyen házaságokat. A nő nagyon ki van szolgáltatva és lényegében az egész sorsa egy emberre van bízva. Plusz ha lebuknak min. 3 évre kitilthatják az országból.
Egyébként pedig nem olyan nagy szó Ausztráliába eljutni, mint ahogy te gondolod én innen " a karszékből" is elfogok jutni télen oda megyek nyaralni. Szóval annyira ne légy oda magadért..
Ha én vagyok bunkó, akkor te mi lehetsz? Valószínűleg nincs is rá szó a magyar nyelvben.
Elég alapból belegondolni, hogy te képes lennél bárkit elküldeni minden infó nélkül egy ki tudja milyen házasságba. Lehet, hogy más a helyzet,mint az ázsiaiakkal de bizony rengeteg olyan nő van akit a férj kihasznál. Én erre szeretném a kérdezőt inteni. Ha ő bevállalja akkor ok, én csak segíteni szeretnék, hogy ne legyen kihasználva.
Én biztosan nem kötnék érdekházasságot... mondjuk te még nagyon fiatal vagy. Megaztán nagyban függ a dolog attól s, hogy mit vársz az élettől? Milyen életet akarsz élni, milyen színvonalon, mik a preferenciáid. Mennyire akarsz családot. Ez a kaland sok évet el fog venni az életedből, ami alatt vagy a családodat építhatnéd, vagy kereshetnél valakit akivel azt elérheted. De, mint mondtam, elég fiatal vagy, és pár év nem a világ. Én sajnálnám, ha olyan valakivel kellene élnem esetleg éveket, aki igazából nem a párom.
Ha a házasság mellett döntesz, azt mindenképpen nézd meg, hogy ausztráliában milyen feltételekkel lehet válni. Liberális ország, de nem feltétlenül triviális, csak, hogy nehogy csapdába ess. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!