Miért akarnak annyian Ausztráliába menni, miért jó ott élni?
Utolsó! Teljesen igazad van, viszont hiába van az embernek identitás tudata, ha itthon képtelen boldogulni, mert korlátozzák a lehetőségeit, és a gatyájától is megfosszák. Én lennék a legboldogabb, ha lenne Magyarországon egy biztos jövőképem, de akármennyire is szeretem a hazámat, sajnos nincs!
(bocsi az offért.)
Igen igazad van, de...
Az ún. sötét középkorban az emberek azért sóvárogtak, hogy az akkori ún. röghöz kötöttséget megszüntessék. Na, ez mostanra megérett. Megkapták. Most oda mégy, ahova akarsz! Igen ám, de milyen áron? Úgy alakította egy bizonyos faj a világot, felismerve az emberek butaságát, hogy a globalizációval és a melléjük társított törvényeikkel, a vagyonodat ne tudd átmenekíteni egyik helyről a másikra, így kénytelen vagy az új "hazádban" is elfogadni azokat a tisztességtelen és erkölcstelen játékszabályokat, amiket ott szintén ők hoztak és rád erőltetnek. Addig nincs és nem is lesz változás, amíg az embereket valami kataklizma, vagy én nem is tudom már hogy mi, észhez nem téríti. A változás elkezdődött az egész bolygón, de csiga lassúsággal, pedig a még "szabad" internet sok lehetőséget kínál, az elfeledett ismereteink elsajátítására és mégsem élnek vele, pedig az ACTA törvényeit pont azért hozták életre, hogy a felismerést ellehetetlenítsék.
Azt szokták mondani, hogy gyáva népnek nincs hazája!
Milyen igaz, pedig nekünk magyaroknak volt hazánk és múltunk (lásd Jásdi Kiss Imre kutatásai: http://www.youtube.com/watch?v=ARge0QiqVwc, vagy Móricz János eltusolt felfedezései: [link] stb.)... és még milyen szép, hatalmas és tökéletes, de a gonosz követőinek aknamunkája lám, hogyan tönkre tudta verni mindezt, a folyamatos történelemhamisításukkal, az identitástudat szétverésével, a folyamatos pénzügyi mahinációkkal és az egyes etnikai népcsoportok ránk szabadításával, sőt, túltenyésztésével. Ezek után persze hogy úgy érzik az őslakosok, hogy mindenütt jobb, csak itthon nem.
A magyar egy különc nép volt és lesz is, akiknek a feladata volt (és remélem lesz is) a tisztesség és az erkölcs tanítása. Mi sem bizonyítja jobban ezt, mint az, hogy hogyan vélekednek a magyarokról a világ nagy emberei:
Összességében tehát nem nekünk kellene szégyenkeznünk és fülünk-farkunk behúzva eloldalogni és minden múltunkat elhagyva, idegen "hazába" költözni. Takarodjanak azok, akik ezt a gyalázatot elkövették!
Csak jusson eszedbe és mond fel magadnak Vörösmarty Mihály - Szózat című versét és érteni fogod, hogy miről is beszéltem eddig.
A világ és az emberek közérzete nem lesz jobb attól, hogy szétzavarják őket a nagyvilágban és együttélésre kényszerítik olyan népekkel, akik maguk között szépen el vannak, de a különböző hagyományok miatt, állandó torzsalkodásra késztetik, pedig saját hazájában és szomszédjaival soha sem volt ellenséges. Sok ember súlyos árat fizetett már azért, mert kiszakadt abból a környezetéből, amibe tartozik. A világ nem csak a pénzről szól, hiába is próbálják elhitetni egyesek. A pénz csak eszköze a jólétnek, de sajnos rossz kezekbe került.
Na, ezt a visszásságot kellene megszüntetni és lassan ugyan, de helyre állna rend!
01-15 15:35 vagyok!
Utolsó, valóban igaz amit írtál.
Ne félj, nem sokára be is következik a kataklizma! Aki jártas (vagy legalább figyelt 5. osztályban) történelemből, az tudhatja: A Nyugat-Római birodalom bukása előtti pár esztendőben ugyanaz játszódott le ott, mint most az egész világban! Ott is bekövetkezett a katasztrófa, és ott csak 500 évvel később sikerült visszatérni a rendes kerékvágásba.
Ugyanez fog bekövetkezni, csak még nagyobb lesz, hiszen már fejlettebb szinte minden, de akkor még tovább is fog tartani, mint a Nyugat-Római birodalomnál. Számítások szerint ezt a katasztrófát kb. 700 millió ember éli túl a 7 milliárdból.
Magyarország jól is működhetne, csak sajnos rossz ember kezébe került. Itt gondolok a gazdaságra: Ha például visszahoznánk Széchenyi Védegylet tervét (azaz 6 évig csak magyar terméket vásárolnánk) akkor nem lenne az, hogy senkinek sincs munkája!
Az etnikai kisebbségek meg végkép zavarnak. Kb. az ország népességének 10-20%-át teszik ki, ezek között vannak bolgárok, cigányok, görögök, horvátok, lengyelek, németek, örmények, románok, ruszinok, szerbek, szlovákok, szlovének és ukránok. De persze ezek már mindent akarnak (ez főleg a cigányokra vonatkozik): Lusta népség, paraziták, ráadásul még úgy is gondolják, hogy nekünk és a kormánynak kötelességünk őket eltartani.
Hidd el, ismerem a Szózatot, az egészet megtanították nekem 7. osztályban.
Ez mind szép és jó, de felmérések szerint Magyarország lakossága 10-20 év múlva 5 millióra csökken. És vajon miért? Mert gazdasági propagandákat ültetnek az emberek fejébe. Pedig van mód a kilábalásra, csak kevesen tudják!
Bocsi az OFF-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!