Miért akarnak annyian Ausztráliába menni, miért jó ott élni?
Amerikába miért akar annyi ember menni?
Mert van egy elképzlet álom világ és oda akar menni. Amrika és Ausztrália is gyönyörü a filmekben, egy álom kép. A nyomort nem mutatják ezekben.
Ja bocs, Ausztriának olvastam. :)
Ausztráliába nem tudom, miért akarnak, engem zavar, hogy nagyon messze van és sok a pók...
Kiráz a hideg Ausztráliától.
Rohadt meleg van, mindenféle veszélyes állattal van tele, idegesítő az egész felfogásuk.
Oda nem mennék sose.
Mert Ausztrália nincs válságban!
Európa kompletten szarban van, az USA is el van adósodva. Ausztráliát a szigorú bevándorlási feltételek miatt, pedig nem özönlik el a bevándorlók, bár tény, hogy így is elég sokan illegálisan vannak kint, főleg ázsiaiak. A világ legélhetőbb városai között mind ott vannak az ausztrál nagyvárosok (Sydney, Melbourne, Perth...stb.), nem hiába. Az éghajlata és az élővilága miatt, pedig még izgalmasabb számomra.
Lássuk be, Európa menthetetlen a teljes válságtól, az Egyesült Államok közeli (vagy kicsit távolabbi) jövőben eladósodik, Kanadába 2013-tól szinte csak olyan személyt engednek be, aki valamelyik hiányszakmából szerzett diplomát, Dél-Amerikában nagy a szegénység és a bűnözés, Ázsiába meg túl nehéz a munka egy európai embernek.
Így hát marad Ausztrália.: "Ausztráliában nem egyszerűen azért jobb az élet, mert nagyobb az egy főre eső nemzeti jövedelem – bár ennek is kétségkívül jelentős a szerepe – hanem azért, mert ez egyike a világ legfejlettebb polgári társadalmainak, méghozzá egy történelmileg és földrajzilag is kivételesen kedvező környezetben. Ez egy ‘szerencsés ország’, ahogy Ausztráliában nevezik. Ezt a környezetet, ezt a fejlettséget nem tudod magaddal vinni, ha innen visszafordulsz." Egyetlen hátránya a bogarak, de nem legfőképpen a pókok, hanem inkább a bazi nagy kaliforniai csótányok.
Ja, plusz még marad az Antarktisz, de gondolom nem valami kellemes -50 fokban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!