Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Miért mondják azt, hogy...

Miért mondják azt, hogy Ausztráliába nagyon soká tart a repülőút, kivéve, ha ellenkezőleg repülsz?

Figyelt kérdés
Elmagyaráznátok? Föld forgás irány, vagy ellenkezőleg, de hogy is? Nem értem.
2013. jan. 9. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de London-Sydney, 22 óra, visszafelé csak 20 óra az út. De a repülési időt rengeteg minden befolyásolja. Időjárás, magasság, ellenszél, stb.
2013. jan. 9. 14:20
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a válasz, bár inkább olyantól várom a választ, aki tudja
2013. jan. 9. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra próbálnak tréfásan utalni, hogy melyik irányba állítgatod az órádat menet közben :) természetesen az út így is úgy is ugyanolyan hosszú...
2013. jan. 9. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
nagyon pici befolyással van a föld forgása, észre sem lehet venni, mert a légkör is mozog a földdel, ne hidd el a butaságot! Azért olyan hosszú az út, mert Magyarországról nem megy egyenes légijárat Ausztráliába, ugyanis legalább 2-szer át kell szállni!
2013. jan. 9. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak: egy átszállás is elég lehet: amit konkrétan tudok: Qatar Airways
2013. jan. 10. 06:39
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Tudod ez úgy van, hogy felszáll a repülő jó magasra,

és a föld meg elfordul alatta.

Naná, hogy ott van hip-hop egy nap alatt.

Ha viszont alacsonyan repül, akkor a sok szembe- és hátszél miatt akár egy napig is eltarthat az út.

Persze ez csak azóta van így, amióta rájöttek, hogy a Lánchidat esténként be tudják tolni az alagútba, hogy ne ázzon meg.

:)

2013. jan. 10. 07:50
 7/8 anonim válasza:
Magyarországról 2-3x kell átszállni. Én adott légitársasággal Athénban, majd Bangkokban, végül Sydney-ben szálltam át (Melbourne-be mentem). Attól is függ, hogy mennyi időt kell a tranzitban tölteni, melyik légitársasággal mész, stb..
2013. jan. 10. 16:05
 8/8 Joci84 válasza:
csak azért mondják, mert mikor odamész előre állítod az órát, mikor haza felé akkor meg vissza állítod az órát! De az út amúgy ugyan annyi idő oda és vissza is!
2013. jan. 22. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!