Hány óra egy repülőút Budapestről Rómába?
Tehát 1 óra 45, A felkészüléstől,kigurulástól a beállásig, vagy 1:30 felszállástól leszállásig.
Ez ám a komoly vita :D
Lehet nyomkodni a lefelé nyilat, ha az okoz örömet ;)
ezen nehogy összevesszetek ;)
valóban azért voltam kíváncsi rá, mivel életemben először nemhogy Rómába, de repülni is először repülök :)
tehát érdekelt, hogy maga az egész tortúra mennyi időt vesz igénybe!
köszönöm a válaszaitokat! :)
Élőszőr is a kérdező kommentje
"tehát érdekelt, hogy maga az egész tortúra mennyi időt vesz igénybe"
És az akárhogy erőlködsz, nem másfél óra.
Másrészt ha a repüléshez a tudásodat onnan szerezted be hogy utaztál többször a Róma - Bp járaton, ami egyébként a kutyát nem érdekli, akkor igazán utána nézhetnél néhány dolognak. Pl hogy 11 000 méteres magasságban, a troposzféra felső határán, ahol a repülök repülnek, képződnek többek között a légáramlatok. A szelek, hogy te is értsd. És bizony nagyon nem mindegy ,hogy az a szél milyen erős, és főleg ,hogy milyen irányból fúj. De ettől persze még lehet butaság a hátszél, lehet én találtam ki és nem is létezik.
Harmadszor pedig, ez az oldal azért van, hogy segítsünk másiknak, de nem lehet mindenki olyan okos (??) mint te, ki lehet javítani a másikat, de nem kell nagypofájú kötekedőnek lenni. Főleg ha nincs igazad.
Most pedig nyomogasd a lefelé nyilat kitartóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!