Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hány óra a repülőút Budapestrő...

Hány óra a repülőút Budapestről Seattlebe?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne közvetlen járat Bp-ről Seattle-be, akkor az cca 11-12 óra lenne kb. De ilyen járat nincs. Így az utazás időtartama attól függ, hogy mennyit vársz egy európai vagy észak-amerika reptéren az átszállásra.

Üdv, HajDoktor

2011. jan. 28. 16:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2011. jan. 28. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsonek igaza van. Mivel nincs kozvetlen jarat, akar 20-25 ora is lehet az ossz utazasi idod az atszallasok miatt. En a keleti partra szoktam Magyarorszagrol 17-20 orat utazni atszallasokkal. Seattle meg tobb...
2011. jan. 28. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne ilyesztgessd szegény! 17-20 óra, azt hogy csinálod? Na szóval, Európán belül két óra az út bárhova, két órát vársz, kb tízet repülsz Seattle-be. Nehogy a keleti parton szállj át! A transzatlanti utak az északi sarkkörön át mennek és a keleti part is nyolc óra onnan a nyugati part pedig 5.5 körül. Iszonyatos szenvedés, tudom, csináltam.
2011. jan. 29. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:
En a layovereket is beleszamoltam es mivel en egy kis telepulesen elek, nem nagy varos kornyeken, igy tobbszor is at kellett szallnom. Igy volt ennyi. Nem tudom, hogy mit ertesz az alatt, hogy ne a keleti parton szalljak at, ha egyszer ott kell, ezt nem en dontom el...volt egy atszallas Europaban meg egy a keleti parton, hogy eljussak vissza. Layoverrel tenyleg ennyi. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem meg a 3 ora layover is rohanas gyerekekkel. Mire egyedul atjutok veluk a biztonsagi vizsgalaton, mar ott tartunk, hogy rohanni kell. Nekem azota nem kellett varnom, miota igy utazom es nem egyedul. Szoval en szeretek legalabb 2-3 ora layovert hagyni.
2011. jan. 29. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Inkabb jol megtippeltem, mert ezen az oldalon a legtobb jarat Budapest-Seattle vonalon osszesen 17-20 ora.

[link]

Szoval nem tudom, hogy miert szolt be elozo. Nem ijesztgettem a kerdezot. Sot, azt kell, hogy mondjam, most nagyon olcso a jegy, meglepoen olcso.

2011. jan. 29. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Budapest - Frankfurt San Francisco _ SeATTLE- 15- ÓRA.
2014. dec. 26. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!