Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Aki utazott már Budapestről...

Aki utazott már Budapestről Los Angelesbe, pontosan hogy zajlik az utazás, átszállás, ha van, mi mennyi idő?

Figyelt kérdés
Árakat már néztem, az nem kell. De még sose utaztam repülőn, ilyen távolra meg pláne, viszont valószínűleg fogok (nem mostanában, de kb. 1 éven belül).
2010. jan. 9. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
New Yorkba 10 óra a repülő út. Ott szerintem biztosan át kell majd szállni és onnan kb 5 óra repülés még LA. De nem tudom, hogy Budapest-New York közt lesz-e átszállás. Az útidő akkor is összesen kb 15 óra lesz, plusz a várakozás a reptereken, úgyhogy nem árt vinni elegendő mennyiségű kaját, meg talán párnát is :)
2010. jan. 9. 11:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Láttam neten pár variációt, átszállás mindenképp van, csak más-más városokban (az egyik pl. Londonban, de van máshol is). Arra gondoltam, hogy átszállás között nem tudom, mennyi időre van szükség, gondolom ott is kell csekkolni, és eszembe jutott, hogy lehetne úgy is menni, hogy 1 napot eltöltenék ott, ahol át kell szállni, hogy ne legyen nagyon kapkodós, persze akkor a költséggel is úgy számolok.
2010. jan. 9. 13:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez volt az! Most már el tudtam menteni.
2010. jan. 16. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel az északi sarkon keresztül (főkörön) repülnek Európából Amerikába, sokkal hamarabb ott vagy ha valahol Európában szállsz át és nem az USÁ-ban. Frankfurt, München, Amszterdam, London, Párizs, Róma repterekről mind megy gép LAX-be. www.aeroviva.hu oldalon tudsz simán és olcsón repülőjegyet venni.
2010. jan. 17. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!