Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Ausztráliában jó élni? Tudom,...

Ausztráliában jó élni? Tudom, hogy vannak veszélyes állatok, de szeretnék venni egy farmot!

Figyelt kérdés
Meg lehet belőle élni?

2012. márc. 29. 20:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Korom nem publikus! A kérdésre válaszolj, ha nem tudsz jobbat, akkor csukd be drágám a kis szádat, legyél okos, nem fáj az!

Utolsó: Én is nagyot csodálkoztam rajta...

2012. ápr. 7. 22:42
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Beszélsz felsőfokon angolul? Van diplomád? (ezek nélkül nem tudsz letelepedni)Az is fontos lenne hogy az életkorod kevesebb legyen mint 45 ,mert a fölött se telepedhetsz le.Ha vannak iskoláskorú gyerekeid akkor NE tedd!Beszéltem egyszer egy ausztrál lánnyal aki egy farmon él a szüleivel,és valódi pokol az élete... 40 fok.. napi háromszor kell zuhanyozniuk minimum különben nem bírnák.Más emberekkel nem nagyon fogtok találkozni.A gyereked nem járhat iskolába... Az oktatás rádión és webcamerán keresztül megy ugyanis a legközelebbi iskola kb 10 órára van kocsival,a gyerekeidnek nem lesznek barátai és egyedül élhetnek.Rengeteget kell dolgozni az állatokkal és sok a kenguru meg a dingó akiket el kell zavarni, valamint rengeteg a mérges állat: kígyók, pókok és mi szemszájnak ingere.Jó lenne ha leírnád milyen végzettséged van,milyen nyelvtudásod hány éves vagy és hogy vannak e gyerekeid:) A fenti okokból lennék rájuk kíváncsi köszi:)
2012. ápr. 12. 12:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még valami: nekem is az egyik vágyam Ausztrália,viszont nem egy farm,hanem Sydney!
2012. ápr. 12. 12:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nehéz az élet, a diploma meg a felsőfokú megvan, gyerekeket nem tervezek, de amúgy köszönöm a segítséget, igazából még ez egy messzi terv!
2012. ápr. 14. 15:51
 15/15 anonim válasza:
100%
Sajnos ki kell,hogy abranditsam.Teljes mertekben igaza van az elozo hozzaszolonak.Jomagam,23 evet eltem kint Australiaban,igaz nem farmon,hanem Sydneyben.Viszont naponta lehetett hallani a hiradoban,a farmosok nehezsegeirol.Mivel tobb szaz kilometerre laknak a varostol,hatalmas szabad teruletek vannak.Az idojaras nem kedvez a tenyesztesnek es a foldmuvelesnek.A gyerekek oktatasa valoban ugy tortenik,ahogy a hozzaszolo le irta.2009-ben ezrevel kellett a juhokat levagni,mert nem volt ivovizuk.Nem sokkal kesobb,egy ciklon irtott ki egy teljes banan ultetvenyt.A fold szineig letarolt mindent.Az allam,csak nagyon nagyon vegso esetben segit a farmosoknak.Valoban nagyon nehez az eletuk.A veszelyes allatokrol nem is beszelve,foleg kint a farmokon.A kivandorlas sem igazan egyszeru.Ha talal egy mentort aki igazolja,hogy szuksege van az On munkajara,es minden koltseget all,akkor van eselye.Vagy ha olyan foglalkozasa van,ami meg nem letezik Australiaban ugy megnagyobb a lehetoseg.Ha valoban ki akar vandorolni,ne farmosnak menjen.Van egy bevandorlasi ugynok,aki utba tudja Ont igazitani,es segitsegere is lehet.De elore szolok,nem egy olcso mulatsag.Meg az sem biztos,hogy ha minden pontban megfelel,azonnal elfogadjak a kerelmet.Van mikor 2-3 alkalommal is visszadobjak,es az persze extra koltseg.Mivel minden alkalommal ujra fizetni kell.A bevandorlasi ugynok neve BERTOK ZOLTAN.Megtalaja nev alapjan a neten.Azert gondolja at megegyszer ezt a lepest.Ha megis ugy dont ki akar vandorolni,ne egessen fel magamogott mindent itthon.
2012. máj. 23. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!