Milyen feltételek vannak munkavállalás szempontjából Ausztráliában?
"ma 21:48"
Nem AUSZTRIA! Hanem AusztRÁLIA!
Látom sok itt az okos ember, de egyedül az utolsó válaszoló volt, aki tényleg valós dolgot írt.
Nekem is tervem volt hogy kiköltözzek, még pár évig várat magára a dolog hogy meglegyen a megfelelő háttér, de azért eléggé alaposan utánaolvastam a dolgoknak.
A szakmádat csak akkor fogadják el, ha dolgoztál is benne, minimum 3 évet, de jobb ha minél többet. Ha nincs nyelvvizsgád, akkor is meg kell felelned egy bizonyos szintnek, tehát én elmennék egy nyelvvizsgára (olyanra amit előírnak), és felmérném magam. Szívesen fogadják a külföldieket, de mondjuk egy képzetlen vagy nyelvet nem beszélő emberre nem tudnak mit kezdeni.
Ezt az oldalt tudom neked javasolni nagyon jó szívvel, itt minden rajta van, a pontozástól kezdve az elvárásokig, minden, jó olvasgatást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!