AUSZTRÁLIÁBAN keresett szakma e a szakács? Tanuljak ki mást esetleg? 30 éves vagyok nyelvvizsgával. Ha valaki le van 51 százalékra rokkantosítva attól még kaphat vizumot? Dolgozok amugy mellette legálisan.
A szakács nem hiányszakma! Nincs rajta a kritikus hiányszakmák listáján, így bevándorlásra sem pályázhatsz.
Ausztráliának rendkívül szigorú bevándorlási rendszere van, jelenleg csak magasan képzett és hiányszakmás diplomásokra van szüksége, magas fokú, nemzetközi nyelvvizsgával igazolt nyelvtudással és legalább 3 év igazolt szakmai tapasztalattal.
Az első válaszoló nem tudom milyen listát nézett, de a szakácsot már én is kerestem, és a SOL listáján rajta van!!!!!!!!!
www.bertok.hu
Itt tudsz tájékozódni érdemben az Ausztráliába irányuló bevándorlásról, nagyon hasznos oldal!!!
De miért kéne feltétlenül odamenned?
Asszed ott kolbászból van a kerítés?
Lehetsz lenézett, szemét bevándorló, aki elveszi szegény ausztráloktól a munkát, (bár mind az, ráadásul fegyencivadékok, csak régebbiek...) eléggé köcsög angolok mellesleg, karácsonykor 40 fok van árnyékban, de begyújtanak a kandallóba, ilyen seggek...
hat azert 6-os nem olyan seggek ahogy irtad!
azert irod mert netan neked nem jott be????? netan nem benned van a problema????
pl nekem bejott es jo szakmam es allasom van, megdolgoztam erte, 11 eve itt vagyok, nem elek az allam nyakan, ausztral allampolgar vagyok de nem fegyencivadek, ill a kislanyom sem az. De ne csodalkozz azon mikor utaljak mar az idejovoket, akik ellebecolnak az allam nyakan mindenfele segelyekkel, es o maga aki itt szuletett kapja a nagy zerot mert a fizetese tullepi a minimumot. En is ki lennek akadva es ki is vagyok. vagy mikor vki idejon tort angollal es meg akarja mondani a tutit mert o mindent jobban tud. Hat vegulis nem a te hazad nem????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!