Milyen a gundelban a szakács oktatás?
A gundelba szeretnék járni nappali, okj-s képzésre. Milyen az oktatás? Miket tanítanak? Cukrásznak vagy szakácsnak érdemesebb menni?
Olyanok válaszát várom akik ott végeztek vagy most oda járnak és értelmes válaszokat tudnak adni. Előre is köszönöm.
a szakács oktatás komoly(abb), ismertem okj-s szakácsokat, hát buktatnak szivbaj nélkül és nem egy, nagyon tehetséges felnőtt járt oda-került ki onnan
mind2n alapokra tudnak megtanítani, de arra felhívják a figyelmed, hogy nagyfokú önálló tanulást igényel, sokat kell otthon is gyakorolni!
szóval a szalontüdőt nem ott fogod magtanulni, mint ahogy az eszterházy tortát sem, de egy jó gyakorlati helyen sokat tanulhatsz
szakácsnak érdemesebb menni, főleg a munkareő piaci kereslet miatt és a szakács tanul cukrász termékekről (bár nem feltétlen tudja, ha nem csinálja), fordítva ez nem igaz
cukrász munkaerőt kevésbé keresnek, de te döntsd el mit csinálsz szívesebben, akkor fog csak jól menni!
egy éves és azt hiszem államilag támogatott, két éveset már nem fognak indítani, oszt ki tudja
137,500,-
jah, meg KELL jegyezzem: kár, hogy későn eszméltem, kibeb*szott jó csajok vannak ott :D
Semmi baj és köszönöm a válaszokat:).
Hallottam olyat hogy az okj-ra olyankoat vesznek fel akik vendéglátós sulikba jártak. Ez igaz vagy van esélye olyannak is aki teljesen más középsuliba járt?
FIZETŐS képzésről beszélünk, ez esetben azt veszik fel, akinek van pénze és időben jelentkezik persze
úgy tudom a nem fizetős okj képzésekre is érettségi pontok alapján van a felvételi, középiskolától függetlenül
szóval rosszul mondták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!