Valaki megtudná mondani, hogy milyen a Vörösmarty Mihály
Gimnázium (Budapest)?
Figyelt kérdés
Nehéz-e? Milyen a hangulata? Tanárok kedvesek-e? Hova tudnék innen tovább tanulni? Komolyan veszik a tanulást és tanítást? lehetőleg valaki olyan adjon választ, aki oda jár(t), tanít ott, vagy csak szimplán ismeri. Nagyon fontos lenne. És ha valaki tudná összehasonlítani a Fazekas Mihály Gimnáziummal (XIII.ker, ELTE gyakorlóiskola) Köszönöm szépen előre is :)
2011. dec. 28. 01:47
1/5 anonim válasza:
"És ha valaki tudná összehasonlítani a Fazekas Mihály Gimnáziummal (XIII.ker, ELTE gyakorlóiskola)"
Jó vicc, azzal a sulival aligha lehetne összehasonlítani bármelyik gimnáziumot is, nagyon erős.:D
Amúgy olyan átlagos, közepesenerős iskola. Nem rossz:)
2011. dec. 28. 13:24
2/5 A kérdező kommentje:
xD oké tudom... top 2 legjobb gimiben benne van a Fazekas. am oda készülök és tényleg tudom, hogy nagyon erős iskola. :) csak úgy értettem, hogy ahhoz képest nagyon lemaradott suli, nagyon gyenge stb.
2011. dec. 28. 15:23
3/5 anonim válasza:
Nem erős suli, a Fazekas az ország legjobb sulija nagyon durva milyen hajtós suli, szóval ha ott ötös akarsz lenni azért nagyon sokat kell tanulni. Tehetséggondozó duli. A Vörösmarty közepesen erős suli, mondjuk nem tudom milyen de oda készülök, de nem hallottam sehonnan hogy erős lenne, viszont én a dráma tagozat miatt megyek oda. A tanárok kedvesek a diákokkal, azt hallottam jó a diákélet és hogy személyiségfejlesztő, diákközpontú suli. Jártam előkészítőre is (dráma) és tetszett, elsőnek jelölöm be. És te?
8.os,14L
2012. febr. 1. 21:47
4/5 A kérdező kommentje:
én a 3.nak . 1. a Fazekas (sztem nem annyira brutális, mint amennyire mondják. igaz nagyon "nehéz", de csak azoknak akik pl nem járnak emeltszintűre valamilyen tantárgyból. én pl matekra járok, ezért az nekem nem volt nehéz mint sztem úgya mostani felvételizők 80%ának. :/ megirtam a tehetség gondozót, sztem nem volt nehéz. kb 70-80%os lett. igaz nehezebb vt mint a központi, de mondom, aki emeltre jár, annak sztem könnyebben ment :/)
2012. febr. 1. 21:53
5/5 anonim válasza:
A Fazekas SZAR!! Én is oda jártam,de hidd el borzasztó egy hely.Sznobok gyülekezete, és annyira erős,hogy az egyik tanár szó szerint nem tanított csak az első 2 hónapban.Nem erős,csak nagyra van magával.Minden jó tanuló (köztük én is) azért volt jó tanuló az egyes tárgyakból,mert a szaktanárok annyira nem tanítottak semmit,hogy majdnem mindenből külön tanár keltet.De szó szerint egy 4,2 fölötti tanuló sincs akinek ne segített volna egy külön tanár.Attól erős,hogy a tanárok panaszkodnak,meg tea-délutánoznak aztán számon kérnek...Lehet,hogy épp én fogtam ki ilyen tanári gárdát, de nem csak én panaszkodtam........
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!