Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Ha valaki elmúlt 50 éves...

Ha valaki elmúlt 50 éves akkor semmi esélye kimenni Ausztráliába?

Figyelt kérdés
középfokú nyelvvizsga, 20 évnyi tapasztalat a szakmában, sőt régebben 2 évig Ausztráliában dolgozott
2011. ápr. 12. 17:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
16 vagyok de azért követem hogy mi történik a világban. Tudom hogy ez átlag fizu fölött van (ami elég nagy baj, mármint hogy az átlag ilyen kevés) de pl.maga a fűtés havi 30000. Meg más problémák is vannak de nem hiszem hogy túl érdekes lenne nektek.
2011. ápr. 15. 15:06
 22/27 anonim ***** válasza:

Ott meg az átlag havi albérlet lesz havi 1000+ AUD.

Nem valószínű, hogy jobban jöttök ki.

2011. ápr. 15. 17:24
 23/27 A kérdező kommentje:
Mondom már eltünk ott, ugyanazt dolgozná. Amúgy az árak is lejjebb vannak, nem csak a fizu a lényeg.
2011. ápr. 15. 17:26
 24/27 anonim ***** válasza:

akkor a kérdezőék azok oligarchák???

200 ezres fizetés?? túl van fizetve!!!!!

egy tanár 20 éves munkaviszonnyal 130 ezer max, pótlékkal 150

30 éve vasutas közalkalmazott: 130 e

orvos: 140 e, kezdő orvos és tűzoltó: 80 ezer

ÁTLAGOS BANKI ügyintéző: 120 e

átlagos banki osztályvezető 160 6

túl van fizetve

2011. ápr. 16. 14:26
 25/27 anonim ***** válasza:
24%
Mondjuk ha 200 ezret bevall, az legalább 380 :)
2011. ápr. 16. 14:48
 26/27 anonim ***** válasza:
nem igaz,nincs mindenkinek eselye,akkor van eselyed tobbek kozott,ha ferjhez megy vagy megnosulsz egy gazdag australhoz!!!!!ha nincs penzed,akkor semmi eselyed sincs!!
2011. júl. 3. 21:58
 27/27 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo.

amennyit en tudok az elmondom.

eloszor is.a szakmai alapu bevandorlasnal van korhatar.49 ev alatt lehet csak.

masodszor: a parent es aged parent visa azokra vonatkozik akiknek a gyermekuk ausztral allando lakos vagy allampolgar.tehat ha te ausztral allapolgar lennel es van biztos munkad akkor tudnad a szuleidet kihozni.

Tehat ez sem jarja.Egyebkent ha ausztral lennel akkor is annyian akarjak behozni a szuleiket, hogy majd 20 evet kellene varnod. ugyanis evente 1000 parent visa-t ad az allam es ha jol tudom 2009-es adat szerint 17ezer varakozo van..tehat az 17 ev.

apukam 52 eves , en itt vagyok Au-ban es megsem tudom kihozni... Tehat tanulj sokat,gyujts penzt,gyere ki Au-ba, legen meg az allampolgarsagod(es marha sok penzed) akkor kb 15 ev mulva kihozhatod idos szuleidet.

Ugyanis ha sok penzed van akkor el lehet kerulni a sorbanallast a vizumnal(azt a bizonyos 17 evet) ha szulonkent 50ezer dollart le tudsz perkalni... az pedig egy atlag ember eves fizetese(talan)

Nem akartalak elkeseriteni, de muszaj volt. ne haragudj.De nem sok remenyt latok, hacsak nem megnyeritek a lottot, mert nagyon sok penzzel barmit megtehet az ember :(

2011. júl. 9. 04:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!