Ha valaki elmúlt 50 éves akkor semmi esélye kimenni Ausztráliába?
"egy 50 éves ember miért akar kimenni ausztráliába?:O:O "
Miért ? nem szabad vagy mi a fene? Még is mit csináljon ? elárulom fele annyi 23 éves vagyok ,és már most tudom hogy nem fogom azt csinálni mint az emberek nagytöbbsége csinál 50 éves korukban .
Amúgy meg 50 évesen még nem is idős annyira. ne égessél már ki .
Dolgoztam egy folyami hajón kb 1 évet, és tudod kik voltak a vendégek?
85%ban , 65-80 éves, vagy idősebb német, angol, amerikai nők és férfiak .
volt olyan vendég aki 88 éves volt, és mondta , hogy évente többször befizet ilyen utakra máshol .
annyira felb*sz az ilyen szűklátókörű ember mint te aki ezt kérdezted:
"egy 50 éves ember miért akar kimenni ausztráliába?:O:O "
Kedves kérdező, ha egy egyszerű kérdésen ennyire felháborodsz, nem biztos, hogy neked való a bevándorló lét, ahol léptennyomon meg fognak alázni.. különben nehogy azt hidd, hogy kint TE annyit fogsz keresni mint azok, akik ott nőttek fel.
200 ezer nem rossz pénz itthon, egy normál megélhetéshez elég. A luxus meg kint sem neked lesz.
Kedves válaszoló!
Nem háborodtam föl azon amit írtál, csak itt tényleg kétségbeejtőek a viszonyok, és mint ahogy leírtam, 2 évig Ausztráliában dolgozott(szóval tapasztalat az van). (mert az anyukámról van szó)
De nekem az esett egy kicsit rosszul hogy öreg meg szinte nagymama korú..szerintem 50 évesen nem öreg valaki
Mondom nem rólam van szó, hanem az anyukámról.:D
Szóval szerintetek itt a parent visa meg az aged parent visa tulajdonképpen azt jelenti hogy bizonyos kor felett is lehet kapni vízumot? Ez az nem?
Ha 16 éves vagy, hogy tudod felmérni, mennyiből lehet megélni? Kihallgattad aput, ahogy sörözés közben erről beszéltek?
El kell hogy keserítselek, jól meg van fizetve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!