Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Elmennétek önkéntesnek fél...

Elmennétek önkéntesnek fél évre Afrika déli részére?

Figyelt kérdés

Ha igen miért, ha nem miért nem?

Esetleg, valaki volt már? Milyen szervezettel? Tapasztalat?

2010. febr. 9. 22:08
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
80%
Milyen sok rasszista van itt. Semmivel sem másabb emberek a feketék, mint a fehérek. Soha nem fogom megérteni ezt a felfogást.
2010. febr. 16. 22:43
 12/35 anonim válasza:
41%

Én semmiképpen nem mennék el. Nem azért mert rasszista vagyok, hanem mert az ember színe fehér. Amugy meg rengeteg ismeretlen dolog venne körül, nem lehet tudni mitől kell félni, mivel lehet simán együtt élni.

(Mondjuk a Dél Afrikai Köztársaság bizonyos részein messze jobban élnek mint itthon, de akkoris külön ökoszisztéma, csak úgy nem lehet odamenni egy évre...)

2010. febr. 17. 21:02
 13/35 anonim ***** válasza:
82%

"Nem azért mert rasszista vagyok, hanem mert az ember színe fehér."

Mi van veled ember? Ez mi ha nem rasszizmus.. Pff.. Amúgy képzeld a négerek is emberek és mégsem fehér a bőrük. Meg mi az, hogy fehér? Senki sem tök fehér színű. Teljesen mindegy, hogy kinek milyen a bőrszíne!!! Attól még ugyanúgy lehet teljes értékű. Undorító ez a hozzáállás amit néhányan csinálnak.

2010. febr. 17. 21:46
 14/35 anonim ***** válasza:
29%

"Semmivel sem másabb emberek a feketék, mint a fehérek."

Pedig de. Bizonyított és elfogadott tények, hogy de. Nem azt mondom, hogy rosszabb emberek, de igenis mások és nem is kicsit.

[pl.: Tudtad, hogy vannak olyan gyógyszerek, amik kifejezetten feketéknek készültek?]

Soha nem fogom megérteni azt a beszűkült világnézetet, ami sokakat jellemez.

2010. febr. 17. 22:45
 15/35 anonim ***** válasza:
95%
Az beszűkült ha valaki nem rasszista és nem tartja magát felsőbbrendűbbnek, mert ő fehér?? Szánni tudlak csak.. és az írásod alapján te vagy beszűkült.
2010. febr. 17. 23:35
 16/35 anonim ***** válasza:
39%

az egyik londoni ismerősöm azt mondta, hogy ott mindig a feketékkel van gond, mindig ők csinálják a fesztivált, nekik vannak rendőrségi ügyeik.

persze biztosan vannak kivételek is.

mindenesetre nem kedvelik túlzottan őket a fehérek. pedig a demokrácia őshazája Anglia, és mégis...

2010. febr. 18. 21:56
 17/35 anonim ***** válasza:
66%
Kedves londoni ismerősödnek mondd meg, hogy a sok hülye angol, akik már 15 évesen anyákká válnak, szarnak bele a gyerekeikbe és bűnözőkké nevelik őket. Pedig ők fehérek. Ma olvastam az egyik újságban, hogy egy 19 éves angol (tehát FEHÉR nem FEKETE), szétvert egy 44 éves férfit 10 fontért, ami a pasi zsebében volt. A férfi most is kómában van. Úgyhogy az angol aljanép jobb, ha befogja a pofáját.
2010. márc. 1. 21:04
 18/35 anonim ***** válasza:
Bocs, kifelejtettem, hogy az egy 19 éves LÁNY volt.
2010. márc. 1. 21:05
 19/35 anonim ***** válasza:
17%

Az, hogy "19 éves angol" úgyanúgy jelenthet niggert, mint ha egy külföldi újságban "19 éves magyar"-t írnak egy cigányra. A feketék bűnözési rátája mindenhol sokkal magasabb, az elkövetett bűncselekményeik pedig sokkal primitívebbek és agresszívebbek. Ezek tények, mint ahogy az is, hogy a feketék intelligencia hányadosa 20 ponttal van az átlag európaié alatt.

Persze ha az igazság fáj, azt nehéz elfogadni...

2010. márc. 1. 22:17
 20/35 anonim ***** válasza:

Nem fáj, egyáltalán nem fáj. Voltál te valaha Afrikában? Persze, hogy nem, mert akkor nem mondanál ilyeneket. Természetes dolog, hogy nem olyan iskolázottak, mint az európaiak. A nagyanyád vagy dédnagyanyád mennyire volt iskolázott? Biztos vagyok benne, hogy nem annyira, mint a mai társadalom.

A 19 éves lány pedig FEHÉR volt. Volt egy fénykép az újságban. Én látom, hogy mi folyik itt. A fehéreket sem kell félteni. Megy a drog, tinédzserbűnözés, verekedés stb. Néhány hete egy 7 éve gyerek ölt meg egy középkorú párt, mert úgy gondolta, hogy tud vezetni egy kocsit. Ő is fehér volt.

2010. márc. 2. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!