Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Egyiptom valaki?

Egyiptom valaki?

Figyelt kérdés
Aki volt már egyiptomban nyaralni tudna mondani valami véleményt milyenek az emberek milyen az étel ek jó volt te stb.

dec. 5. 15:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
88%
Voltam Egyiptomban, valoban ramenosek az arusok, de szerintem lehet oket kezelni. Akinek alacsony az ingerkuszobje, annak elviselhetetlen lesz az biztos, ill. annak is, aki nem nagyon jart meg Europan kivul sehol. Mas kultura, mas mentalitas. Fontos, hogy kelloen hatarozott legyel, de ne bunko. A masik, hogy ezek a bosszanto dolgok csak a turistas helyeken vannak, Giza, Luxor pl., Kairoban teljesen el tudsz vegyulni, es nekem az a varos fantasztikusan tetszett. Kaotikus, retkes, de hihetetlenul izgalmas. En csak a ramenos arusok miatt nem hagynam ki Egyiptomot!
dec. 6. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!