Egyiptomba érdemes elutazni saját szervezésben is?
Irodával csak a tudatlan és tanulatlan barmok utaznak 2024-ben.
Te igyekezz magad szervezni az útjaidat.
Csak szólok, hogy nem tudsz olyan földrészt mondani, amit nem barangoltam be alaposan. Saját szervezésben. Kiválóan éreztem magam mindenütt. Egyiptomban is voltam többször. Egyiptom sokszínű. Volt és van idő, van hely, ahol nem érdemes barangolni. nem véletlen, hogy tavaly novemberben 5 méteres falakon belül üdültem. Az sem véletlen, hogy géppisztolyos őr volt minden külső kapuban (ezt persze nem reklámozta). Megkérdeztem, mit kell tennem, hogy 1-2 órára elmenjek a sivatagba. A válasz, semmit, menjek, de a nevemet és a szállást meg kel mondanom, mert törölnek a nyilvántartásból. Ha visszajövök, visszaírnak. Kérdeztem, félnek hogy eltévedek? Nem, akkor előbb utóbb előkerül valahogy - volt a válasz.
Azonban ha valaki egy válaszból azt olvas ki, amit akar, nem azt, amit jelent, akkor persze bármi lehet. Mellesleg a tömegközlekedés többnyire biztonságos. Figyelnek rá ahol kell, de nem fog feltűnni.
Egyébként úgy 10 éve a csoportban megkéseltek valakit ott, ahol mondták, hogy kerüljük el. Mi közben egy külvárosi bazárban és környékén barangoltunk ketten.
Én nem tudhatom, ki mennyire tapasztalt. Aki odafigyel és tudja mit csinál, jellemzően nem történik vele borzalom. Aki vaktában megy, vele történhet. De nem biztos, hogy történik is. Hogy ki mennyire vakmerő, magánügy. Tőlem jól érezheted magad, meghalhatsz, nem az én életem. Azt sem kell elhinned, hogy tudom miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!