Mire figyeljek,hogy a gyerekek ne kapják el a hasmenést Egyiptomban?
2 gyerekkel indulunk egyénileg bérelt autóval.
Nyilván palackozott italok és ételek,kézfertőtlenítő…
Milyen egyéb gyógyszert érdemes vinni? 10 és 7 évesnek ?
Igen,tudom ,hogy ez a szálloda kb -1* os,de nekem ez is megfelel .
A higénia miatt aggódom .
Anno voltam Egyiptomban 5* ban .
Nem volt semmi gond 10 nap alatt.
Most körutazásra indulunk..
5-ös! Áruld már el kérlek, hogy milyenek a 80-as évek útikönyvei, annyi helyen leírtad már itt, most már igazán kíváncsivá tettél.
Kérdező: én is azt javasolnám, amit az előttem válaszolók: csapvíz ne, gyümölcsből csak olyat, amit te magad pucolsz meg, jeget ne, és én a húst is kerültem. Gyógyszerekkel készülj, de az is fontos, hogy ne legyél paranoiás, ha erre ráparázol, az az egész utazást elrontja. Sajnos ezek a dolgok, még a fentebb leírtak betartása ellenére is bekövetkezhetnek, de van akinek meg tényleg kutyabaja sincs.
Amire mindenképp figyelj: ne igyatok csapvizet, ne kérjetek jeget az italotokba, ha zöldséget/gyümölcsöt esztek, mossátok meg nagyon alaposan, lehetőleg palackozott vízzel. Tejes dolgokat szintén csak nagyon óvatosan, húst, ha láthatóan friss, és sokszor, alaposan mossatok kezet.
Gyógyszerek közül: szedjetek Normafloret (érdemes pár nappal indulás előtt elkezdeni, és végig szedni, ameddig kint vagytok), illetve legyen nálatok széntabletta, vagy esetleg Bolus Adstringens. És adassátok be az összes oltást, amit arra a területre javasolnak (emiatt érdemes megkérdezni egy orvost).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!