Országon belül sem mozognék 7 év alatti gyerekekkel , egy másik kontinense a perzselő melegbe fertőzésveszélynek kitéve , romokba homokos kietlen tájra fárasztó utakra senkit sem vinnék . Európa tele van kényelmes szép élhető helyekkel .
2017. okt. 28. 15:38
2/21 A kérdező kommentje:
Igaz,koszonom😊
2017. okt. 28. 16:24
3/21 anonim válasza:
dehogy veszélyes
az üdülőterületek szuperbiztonságosak
2017. okt. 28. 16:32
4/21 anonim válasza:
Mivel felnőttek számára is esélyes, hogy az ideje egy jó részét majd -valamilyen fertőzés miatt- a mellékhelyiségben tölti, kisgyereket semmiképpen sem vinné oda.
Én sokat járok Egyiptomba, de kisgyerekkel nem ajánlom - ahogy írták a fertőzésveszély miatt. Várd meg, míg legalább 8-10 évesek lesznek, akkor már nagyon fogják élvezni.
2017. okt. 28. 20:12
7/21 anonim válasza:
Jaj, istemem.
Itt mindenki, aki utazni akar, akkor ezt írja ki. Vagy ha felnőtt akkor utazni, akkor rongyrázó, ha fiatal, akkor a szülein élősködik...
Miért ne mehetnél gyerekekkel? A szállodákban nem igen kell tartani a fertőzésveszélytől. Palackos vizet kell inni stb.
Az üdülőhelyek nem veszélyesebbek, ilyen terrorizmus szempontjából, mert szerintem erre voltál kíváncsi.
Jó utat! Nehogy lebeszéljenek.
2017. okt. 28. 20:12
8/21 anonim válasza:
Utolsó!
Kérlek bocsássál meg nekünk világutazóknak, hogy nem a neked -mint agresszív szobaturistának- megfelelő választ adtunk.
Mea culpa, mea maxima culpa.
2017. okt. 28. 23:04
9/21 anonim válasza:
#7, neked milyen trópusi országról vannak tapasztalataid? Mert én voltam egy párban, Egyiptomban sokszor. És volt olyan, hogy minden óvintézkedés ellenére két napig ültem a wc-n, közben a kagylóba hánytam. Egy kisgyereket pedig pláne nem lehet rákényszeríteni, hogy fokozottan figyeljen a higiéniára. Az üdülővárosok is tele vannak pl. beteg kóbor állatokkal, elég, ha csak elesik a gyerek az utcán és a porból összeszedhet fertőzést.
2017. okt. 28. 23:48
10/21 anonim válasza:
7-es Eddig 4-szer voltam Egyiptomban, azért bátorkodtam válaszolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!