Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Párkapcsolatban élők! Köztetek...

Párkapcsolatban élők! Köztetek is van olyan aki nem látja értelmét és nem ünnepli a Valentin napot?

Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 11:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg kifejezetten jó, ha vannak különlegesek a szürke hétköznapok között.
2016. febr. 13. 16:43
 12/21 anonim válasza:
30%
Nem nagyon, nem is szeretem. Az egyetlen dolog amit Február 14-én ünneplek az a barátom névnapja. Ebben az évben sem együtt töltjük. PLusz, mennyi az esélye, hogy PONT Valentin napon találkozol életed szerelmével? És attól, hogy valentin nap van, nem fogom jobban szeretni....
2016. febr. 13. 16:45
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Mi sem ünnepeljük. Vannak saját ünnepeink, amelyek valódi jelentéssel bírnak. Oké, valami csokit veszünk egymásnak (ne gondolj félkilós merciválogatásokra, veszünk egy sportszeletet vagy hasonlót!), de ezt kb. minden hétvégén, nem ritkán hétköznap is meglepjük a másikat ilyesmivel. Ellenben 10 év után is megünnepeljük az első levélváltás évfordulóját, az első randi évfordulóját, stb., sőt, a gyerekünk születésnapján még azt is, hogy család lettünk.
2016. febr. 13. 17:21
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
Mi nem ünnepeljük, nekem nagyon nyálas, szivecskés ez az ünnep. De nem zavar ha másnak ez bejön, tőlünk idegen.
2016. febr. 13. 21:25
 15/21 anonim ***** válasza:
38%
Szörnyű giccs az a sok piros szivecskés hülyeségek.
2016. febr. 14. 08:50
 16/21 anonim válasza:
nállam nagy jelentősége nincs,amúgy sem szoktam ész nélkül vásárolni,úgyhogy ezzel és olyan feketepéntekkel nem tudnak lehúzni😝,ma főleg vasárnap is az mindig ünnepszerű,hétvége,lazítós ,pihenős,ha korán is kelltem,edztem és mégiscsak keresgéltem egy virágosboltot reggel 9kor és láss csudát az egész kerületben az összes zárva volt 😭
2016. febr. 14. 10:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell, hogy mindennek értelme legyen. Én szeretek ünnepelni. Megünnepeltem egy ivászattal az érettségit is, hát pont a Valentin napot hagyjam ki? :D Én tartom, de nem azért, mert máskor nem szeretem a barátomat (ez amúgy is hülyeség, hogy aki tartja az az év többi napján nem szereti a párját), hanem csak úgy mert jól érzem magam olyankor. :) Nem muszáj mindenkinek tartania, de szidni se kéne...

Ja, és szingliként se utáltam ezt a napot, csak akkor nem volt kivel ünnepelnem.

2016. febr. 14. 22:40
 18/21 anonim válasza:

Egy szerelmes ember minden alkalmat megragad arra hogy kinyilvánítsa szerelmét a másik felé.

Még egy ilyen nyavalyás szirupos amerikai ünnepet is.

2016. febr. 16. 10:43
 19/21 bruta válasza:

Semmi féle amerikai baromságot nem ismerek el és nem ünneplek.Az Bálint nap.A 90es évek elejéig nem is lehetett anyakönyvezni.

Egész évben imádom a párom nem csak azon az egyen,/ami nem mellékesen eredetileg a jegyesek napja volt/

2016. febr. 16. 16:09
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Mennyi savanyújózska jár ide :)
2016. febr. 16. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!