Párkapcsolatban élők! Köztetek is van olyan aki nem látja értelmét és nem ünnepli a Valentin napot?
Mi.
Egyrészt nem magyar ünnep,csak a virágosok hozták be,másrészt,ha szeretek valakit,akkor azt nem 1 napon teszem.
Értelme egyébként van a dolognak, mint az első is utalt rá ez egy biznisz...
Arról szól az egész, hogy minél több pénzt kiénekeljenek a zsebedből.
Az 1# és 2#-es hozzászólóval egyet értek.
Mi sem ünnepeljük a Valentin napot a Bálint napot sem és még sorolhatnám mind azokat a világ más részén ünnepelt ünnepeket melyeket szintén nem ünneplünk. Pl. a hála adás ünnepét sem. Viszont a Karácsonyt igen. A ramadamot sem ünnepeljük.
A Valentin nap ünneplésének a lényeget nem is értem, miért ünnep az egyáltalán?
Ünnep helyett talán a megemlékezés szó/ fogalom használata lenne a helyes.
Szerintem.
Mi néha ünnepeljük, néha nem. De miért ne lenne értelme? Egy plusz alkalom a kedveskedésre. Abból sosincs elég :)
Sosem értettem, miért gyűlölködnek az emberek állandóan. Van aki tartja és van aki nem. Én spec. a hálaadással is egyre inkább szimpatizálok, mert végül is mennyire jó már leülni és egyszer egy évben elgondolkozni, milyen jó dolgok történtek!
Nem ünnepeljük, de adunk egymásnak valami apróságot. Máskor is, szóval akkor most miért ne?
Nem fog rajtunk meggazdagodni senki. Papírból készítettem egy díszt és abba tettem egy db kis csokit. Mindig ilyesmiket szoktunk. Pl. egy sima jegyzetlapra írt kedves üzenetnek is nagyon örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!