Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatban élő emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatban élő emberek többsége miért nem szereti a Valentin-napot?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy a szeretetet minden nap ki kellene mutatni,nem magyar ünnep,nyálas...

Viszont nem értem,hogy ennek a napnak miért ne lehetne örülni és megünnepelni?

Akik egyedülállóak vagy nem működik túl jól a házasságuk,azokat megértem,most direkt azokra gondolok,akik megtehetnék,hogy ünnepeljék a kapcsolatukat.

2013. febr. 11. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
hm azért, amit írtál: nem magyar, családomban nem szokás. nyálas, fölösleges pénzkidobás és rengeteg nyafogás forrása.
2013. febr. 11. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Attól, hogy megeszem a gyógyszert, még szar ízűnek tartom. Egyszerűen hányok a mű dolgoktól és a Bálint nap az olyan.
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
nekem azért nem jön be, mert valaki kitalálta pénzszerzés céljából, reklámozta és a sok hülye bedőlt neki. más napokon is kimutatom az érzéseimet, illőképpen megemlékezünk az évfordulónkról is, nem tudom, miért kell ilyen extra dolgot beiktatni
 4/10 anonim ***** válasza:
mert nem 1 napból áll nálam a szeretet és ajándékkal mutatom ki!!!!!!!!!
2013. febr. 11. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:
*nem ajándékkal
2013. febr. 11. 22:38
 6/10 A kérdező kommentje:

Tegyük fel,ha telne rá,akkor ti nem örülnétek egy nagy csokor vörös rózsának?

Vagy a férfiak egy üveg jó bornak ezen a napon?

Ilyen erővel anyák napja sem kellene,na én meg azt nem értem,hogy mire fel kell ünnepelni.

2013. febr. 11. 23:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Én nem élek párkapcsolatban, ennek ellenére én sem szeretem ezt a ránk erőszakolt kereskedők által kihasznált napot. Nem nevezném ünnepnek. Nem szeretem a Halovent sem. Az viszont rátelepült az általunk megszokott Mindenszentek napjára.

Nagyon nem szeretem, hogy sokan éheznek, és több ezer tonnaszám farigcsálják és dobják ki az élelmiszert a kukába, a tökfaragás során. Ha pedig az édesanyák részére tartott megemlékezés napjához így viszonyulsz, nagyon sajnálom az édesanyádat, de legfőképpen téged, mert nincs kit szeretned.

2013. febr. 11. 23:17
 8/10 A kérdező kommentje:

Édesanyámat nem ismertem,már régen meghalt.

Pont ezért nem szeretem azt a napot,ráadásul ha belegondol az ember,akkor minden nő szét tudja tenni a lábát és a gyereket a saját örömére szüli.Ez még egy ok az ünneplése ellen.

2013. febr. 11. 23:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden nő szét tudja tenni a lábát, de nem is ez a nehéz, hanem felnevelni azt a gyereket.
2013. febr. 12. 00:41
 10/10 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Édesanyámat nem ismertem,már régen meghalt.

Pont ezért nem szeretem azt a napot,ráadásul ha belegondol az ember,akkor minden nő szét tudja tenni a lábát és a gyereket a saját örömére szüli.Ez még egy ok az ünneplése ellen."

Sajnálom, hogy nem ismerheted az édesanyád szeretetét. Ez még nem ok arra, hogy úgy beszélj az édesanyákról. ahogy a komentedben szóltál.

2013. febr. 12. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!