Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatban élő emberek többsége miért nem szereti a Valentin-napot?
Azt tudom,hogy a szeretetet minden nap ki kellene mutatni,nem magyar ünnep,nyálas...
Viszont nem értem,hogy ennek a napnak miért ne lehetne örülni és megünnepelni?
Akik egyedülállóak vagy nem működik túl jól a házasságuk,azokat megértem,most direkt azokra gondolok,akik megtehetnék,hogy ünnepeljék a kapcsolatukat.
Tegyük fel,ha telne rá,akkor ti nem örülnétek egy nagy csokor vörös rózsának?
Vagy a férfiak egy üveg jó bornak ezen a napon?
Ilyen erővel anyák napja sem kellene,na én meg azt nem értem,hogy mire fel kell ünnepelni.
Én nem élek párkapcsolatban, ennek ellenére én sem szeretem ezt a ránk erőszakolt kereskedők által kihasznált napot. Nem nevezném ünnepnek. Nem szeretem a Halovent sem. Az viszont rátelepült az általunk megszokott Mindenszentek napjára.
Nagyon nem szeretem, hogy sokan éheznek, és több ezer tonnaszám farigcsálják és dobják ki az élelmiszert a kukába, a tökfaragás során. Ha pedig az édesanyák részére tartott megemlékezés napjához így viszonyulsz, nagyon sajnálom az édesanyádat, de legfőképpen téged, mert nincs kit szeretned.
Édesanyámat nem ismertem,már régen meghalt.
Pont ezért nem szeretem azt a napot,ráadásul ha belegondol az ember,akkor minden nő szét tudja tenni a lábát és a gyereket a saját örömére szüli.Ez még egy ok az ünneplése ellen.
" A kérdező kommentje:
Édesanyámat nem ismertem,már régen meghalt.
Pont ezért nem szeretem azt a napot,ráadásul ha belegondol az ember,akkor minden nő szét tudja tenni a lábát és a gyereket a saját örömére szüli.Ez még egy ok az ünneplése ellen."
Sajnálom, hogy nem ismerheted az édesanyád szeretetét. Ez még nem ok arra, hogy úgy beszélj az édesanyákról. ahogy a komentedben szóltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!