Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a fiúk többsége lány barátot?
Figyelt kérdés
Sokszor tapasztaltam már, hogy akivel csak barátságot szeretnék, egyszerűen leráz, mert neki csaj kell.2013. jan. 29. 19:06
1/9 anonim válasza:
Azért, mert nagyon sok esetben a fiú-lány barátság nem kivitelezhető. Az egyik beleszeret a másikba, a másik talán nem viszonozza és ebből lesznek a csalódások.
2/9 anonim válasza:
Nekem van egy csomó és nem, nem vagyok búza
3/9 anonim válasza:
Mert fiú-lány barátság nincs! Valaki előbb-utóbb többet akar majd ...
4/9 anonim válasza:
caM008 véleményét osztom. És ez a valamelyik fél általában a fiú.
5/9 A kérdező kommentje:
Már, hogy ne lenne? Nagyon sokan képesek barátok maradni.
2013. jan. 29. 19:10
6/9 anonim válasza:
#4: Legalább annyi esetben a lány! Hidd el nekem.
Kérdező: Nem! Az csak egy kompromisszum az egyik fél részéről. Lehet el sem mondja, hanem inkább megalkuszik vele magában ... hidd el, hogy így van!
7/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom elhinni, mert én szeretnék fiú barátokat.
2013. jan. 29. 19:20
8/9 anonim válasza:
Amugy van fiu lany baratsag s nem csak a homokosoknal hanem normalis embereknel is
9/9 anonim válasza:
Én egy időben úgy tudtam vannak lánybarátaim, és még csak a belezúgás sem volt meg, legalábbis a részemről. Azonban mind kihasználtak sajnos, csak én ezt későn vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!