Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar általában egy lány barátkozni fiúval? A lányok úgyis egymással beszélik meg a dolgaikat, akárcsak a fiúk.
Van egy lány ismerősöm aki pár naponta ír nekem. Kérdezgeti h mikor milyen buli lesz meg ilyenek. Volt nálunk bulizni párszor és már nagyon régóta ismerem. Tudom hogy az idősebb férfiak jönnek be neki és azt se rejtette véka alá hogy a pénzes csávók. Én fiatalabb is vagyok nála meg gazdag se vagyok úgyhogy tuti nem akar velem járni. Amúgy szép lány, volt pár ismerősöm aki hajtott is rá.
Pár csajjal megy bulizni és nemrég hívott engem is. Amúgy azokat nem ismerem csak őt.
Egyébként nincsenek lány barátaim. Volt régebben akivel haverkodtam de lett barátja és azóta nem beszéltünk.
De ő nem fiús. Mindig úgy kiöltözik, divatos ruhákban jár, mindig kivan festve, smink nélkül 10 éve nem láttam :D
Ha beakart volna cserkészni akkor már megtette volna mert volt rá elég ideje.
nekem is van hasonló fiú-lány barátságom.
Tulajdonképpen kettő is.
Az egyik ugy alakult ki, hogy hajtottam a csajra, de aztán valami miatt, mindketten inkáb barátként kezdtünk tekinteni a másikra, és mindent megbeszélünk! de tényleg mindent...aktuális pasi, meg csaj, kivel járok ő kivel van, miylen a szex stb stb mindent!
a másik egy internetes fórumon kezdődött, ott sosem voltunk "kiszemeltek" a másiknak, csak jofejség, barátság, rokonszenv...
mindkét esetben naponta tartjuk a kapcsolatot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!