Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar általában egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar általában egy lány barátkozni fiúval? A lányok úgyis egymással beszélik meg a dolgaikat, akárcsak a fiúk.

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm aki pár naponta ír nekem. Kérdezgeti h mikor milyen buli lesz meg ilyenek. Volt nálunk bulizni párszor és már nagyon régóta ismerem. Tudom hogy az idősebb férfiak jönnek be neki és azt se rejtette véka alá hogy a pénzes csávók. Én fiatalabb is vagyok nála meg gazdag se vagyok úgyhogy tuti nem akar velem járni. Amúgy szép lány, volt pár ismerősöm aki hajtott is rá.

Pár csajjal megy bulizni és nemrég hívott engem is. Amúgy azokat nem ismerem csak őt.

Egyébként nincsenek lány barátaim. Volt régebben akivel haverkodtam de lett barátja és azóta nem beszéltünk.

2013. jan. 25. 10:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Lehet hogy egy barátnőjének jössz be! És azt akarja hogy találkozzatok! Erre nem gondoltál?"

Bárcsak így lenne:D Mondtam neki h szilveszterre hívja a barátnőjét de nem... :/

2013. jan. 25. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
hát. én abszolút nem hiszek a férfi-női barátságban (kivéve talán, ha pólyás koruk óta ismerik egymást az illetők, vagy egyik se hetero). de még ha hinnék is, ilyen sekélyes csajjal, mint amit te leírtál, kérdező, biztos nem ismerkednék. életemben 1 db lánnyal találkoztam, aki tényleg csak és kizárólag a pénzes idősebb pasikra hajtott, hát mit ne mondjak, annyit is ért a csaj. :D
2013. jan. 25. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki csajos lány. A lányok nagyon durván ki tudják fúrni/utálni egymást, elég súlyosan hátba támadni az ún. barátokat. Egy női barátság sokszor egyáltalán nem olyan őszinte és erős, mint a férfiak barátsága, és ezt sok nő is tudja. Azért akar barátkozni veled, mint bárki mással. Valószínűleg szimpatikus vagy neki és jól érzi magát a társaságodban. Elég ostoba dolog lenne elutasítani, ha egyébként meg neked is szimpatikus. Igen, sok csajnak elege van abból, hogy az állítólag barátnői olyanokról beszélgetnek, ami őket esetleg nem érdekli, vagy éppen egymás háta mögött utálkoznak.
2013. jan. 25. 12:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha nekem valaki szimpatikus és jól kijövünk, baromira nem érdekel, milyen nemű. Nem úgy ismerkedem, hogy "kell egy barát és te lehetnél az", hanem magát az embert akarom megismerni, aztán majd alakul, milyen lesz a viszonyunk.
2013. jan. 25. 13:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert a fiúk őszintébbek. És személy szerint az én vicceimet jobban bírja az ellenkező nem. :D Mellesleg pedig nem csak a két véglet létezik, fiú és lány barátaim is vannak, egymással nem jönnek ki, igaz, de én jól érzem magamat velük, akkor most ez miért is lenne baj?

Ha csak olyan fiúval haverkodnánk, aki be is jön, akkor egy csomó embert meg sem ismerhettem volna.

2013. jan. 25. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!