Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar egy fiú és egy lány összejönni egymással? Miért akarnak járni egymással?
Szerintem a kölcsönös vonzalom miatt a másik nem iránt, meg ilyen ösztönszerűen benne van az emberekben a párválasztás, társasságban érezzük jól magunkat:)
amúgy van egy idéezt ami nagyon tetszik, nem annyira kérdéshez kapcsolódik de elgondolkodtató:)
"Férfi és nő hogyan is érthetné meg egymást, hisz mindkettő mást akar: a férfi a nőt, a nő a férfit." (Karinthy Frigyes)
szerintem jó kérdés és elgondolkodtató.
Az alapeset, amikor azért jönnek össze az emberek, mert szeretik egymást. De mi van azokkal akik összejönnek az elsö 1 randin szinte semmi ismeretséggel? Na ők miért jönnek össze? :) Ritka lenne a szerelem első látásra dolog.
És ha ennyire az Ádám és Éva dolog jut mindenkinek az eszébe, akkor miért kell összejönni? Kúrni lehet anélkül is.
Ez egy nagyon bonyolult kérdés, és én még szívesen olvasnék értelmes válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!