Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Túlreagálnám? Félresikerült...

Túlreagálnám? Félresikerült Valentin-nap!

Figyelt kérdés

A barátommal megbeszéltük, hogy nem tartjuk meg a Valentin-napot, de azért valami apróságot készítünk a másiknak!

Én egész délelőtt összeügyetlenkedtem az ollóval magamat (nagyon béna a kézügyességem) de mégis készítettem egy semmitmondó hülyeséget, amiben a szívem lelkem benne van. Ő pedig közölte, hogy elfelejtette.

De utána eszébe jutott hogy megcsinálta csak béna lett, utána meg inkább azt mondta hogy úgysem jelent semmit.

Nagyon rosszul esett!

Oké. Nem valentinozunk. Nem csinálunk belőle nagy ügyet sem felhajtást, de nem igaz hogy nehezére esett volna egy rajzlapra ráfirkantania egy virágot vagy egy katicát avgy tökmindegy.

Úgy érzem, hogy ha szeretne, akkor vette volna a fáradtságot és készített volna nekem valamit. Ráadásul a bénaságomat is kinevette, pedig nem is lett olyan gáz.

Szerintetek?

2015. febr. 15. 00:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

Igen, túlreagálod.

Egyrészt megbeszéltétek, hogy nem ünneplitek, akkor meg most kiakadsz, hogy tartja magát hozzá?

Másrészt meg - és ezt nőként mondom! - fel kellene végre fogni, hogy a férfiak mások, mint a nők. Őket nem érdeklik a "semmitmondó hülyeségek" meg "apróságok" sem mint megajándékozott, sem mint ajándékozó. Értsd meg, hogy egyszerűen nem, és kész.

Ha ő ajándékoz neked valentin napra, akkor az valószínűleg egy doboz bonbon és/vagy egy csokor virág lesz, esetleg elvisz vacsorázni, stb. Te mondtad, hogy ez ne legyen.

Ugye nem gondoltad komolyan, hogy majd nekiáll rózsaszín papírkából szívecskéket kivagdosni neked, mert az olyan "cuki"????

Mondjuk még nekem is felfordul az ilyesmitől a gyomrom, hát még egy férfinek...

29/N

2015. febr. 15. 08:31
 22/26 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként pedig a "fáradságot" lehet venni, a fáradtságot max. szenvedni...
2015. febr. 15. 08:34
 23/26 anonim válasza:
51%

Sajnos igen, jó lenne eldönteni, hogy akkor most megtartjátok-e a Valentin napot, avagy sem. Mert az ajándékozás is megtartásnak számít - szerintem.

Valószínűleg tartom, hogy a srác is próbálkozott, csak nem sikerült jól az ajándék, és úgy volt vele, hogy úgy sem ünneplitek ezt a napot, így nem gáz, ha végül inkább nem ad semmit.

De egyébként azt nem értem, ha mindkettőtöknek béna a kézügyessége, miért saját készítésű ajándékot akartok adni egymásnak? :D

2015. febr. 15. 08:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Nézd, a pasik nem kreatívkodnak, ne várd, hogy saját készytésű cuccokért fog lelkesedni. Nem akart megbántani, azért ígérte meg, de már eleve a háta közepére kívánta az egészet. Attól még szerethet, ezért jobb, ha ehgyütt beültök egy étterembe, vagy felveszel neki valami szexi fehérneműt, azt jobban díjazná. Ha nem szeret, azt meg már régebben is biztosan észrevetted (volna) az nem így fog kiderülni, hogy nem rajzolt neked semmit.
2015. febr. 16. 15:30
 25/26 A kérdező kommentje:

Hihetetlen, hogy csak a 16-os válaszoló tudta felfogni miről magyarázok? :D Neked azért köszönöm!

Fáradtság vagy fáradság? Nem mindegy neked nyelvtan-náci? Szövegértés meg neked nem megy. Az még gázabb, de midnegy!

A többiek meg fulladjanak meg! :D

2015. febr. 16. 21:39
 26/26 anonim válasza:

Dehogy fulladok. Azért mert nem neked adunk igazat, nem kell hőbörögni.

Legközelebb inkább Valentin-nap alkalmából ne rajzolt katicákat adogassatok egymásnak, hanem menjetek el egy romantikus sétára, üljetek be valahova, vagy tudom is én. Több értelme van.

2015. febr. 17. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!