Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Túlreagálnám? Félresikerült...

Túlreagálnám? Félresikerült Valentin-nap!

Figyelt kérdés

A barátommal megbeszéltük, hogy nem tartjuk meg a Valentin-napot, de azért valami apróságot készítünk a másiknak!

Én egész délelőtt összeügyetlenkedtem az ollóval magamat (nagyon béna a kézügyességem) de mégis készítettem egy semmitmondó hülyeséget, amiben a szívem lelkem benne van. Ő pedig közölte, hogy elfelejtette.

De utána eszébe jutott hogy megcsinálta csak béna lett, utána meg inkább azt mondta hogy úgysem jelent semmit.

Nagyon rosszul esett!

Oké. Nem valentinozunk. Nem csinálunk belőle nagy ügyet sem felhajtást, de nem igaz hogy nehezére esett volna egy rajzlapra ráfirkantania egy virágot vagy egy katicát avgy tökmindegy.

Úgy érzem, hogy ha szeretne, akkor vette volna a fáradtságot és készített volna nekem valamit. Ráadásul a bénaságomat is kinevette, pedig nem is lett olyan gáz.

Szerintetek?

2015. febr. 15. 00:04
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
93%

"A barátommal megbeszéltük, hogy nem tartjuk meg a Valentin-napot"

Most akkor a továbbiakban hol a probléma?

2015. febr. 15. 00:06
 2/26 anonim válasza:
88%

nekem az rosszabul esne, hogy kinevette, amit én adok. de hogy ő elfelejti, az nem nagy cucc. alapvetően a pasik nem rajonganak az ünnepekért, a valentinnap ráadásul nálunk nincs is annyira beleivódva akultúrába, mint mondjuk amerikában. nem mondom, hogy hülyeség, mert aki akarja és szereti, tartsa, de ne háborodj fel, ha a barátod nem figyel rá.

én este 10kor közöltem az enyémmel, hogy boldog valentinnapot, mire visszakérdezett, hogy "az ma van?" :D szóval szerintem ejtsd a témát

2015. febr. 15. 00:08
 3/26 anonim ***** válasza:
98%
Az csak egy dolog hogy nem csináld. De Te szívedet lelkedet bele adtad és kinevette. Na ez nagyobb probléma...
2015. febr. 15. 00:16
 4/26 anonim ***** válasza:
71%
Megbeszélitek, hogy nincs valentin, erre itt agonizálsz éjfélkor, hogy elfelejtette. Nem tartalak teljesen normálisnak.
2015. febr. 15. 00:17
 5/26 anonim ***** válasza:
35%
Keszulj fel a sok elkeseredett, maganyos valaszolo lehordasara, akik majd jol lesavaznak, hogy szamit neked a valentin nap. Ha megbeszeltetek valmi, es nem tartotta be, jogosan esik rosszul amugy alkalomtol fuggetlenul.
2015. febr. 15. 00:17
 6/26 anonim válasza:
75%
Teljesen meg tudlak érteni hogy rosszul esett a dolog, de hogy megnyutassalak az én valentinnapom sokkal jobban telt mert én nem vettem senkinek semmit es engem sem lepet meg senki semmivel es egesz nap rácsos tartokat egyensulyoztam :D na de visszaterve hozzad a baratodtol a kinevezés eleg bunkó volt nem is ertem ilyen embereknek hogy van barátnője meg sem erdemel az ilyen..nyugodtan tessek lepontozni de sajnos ez az en velemenyem ...
2015. febr. 15. 00:26
 7/26 A kérdező kommentje:

az engem nem dob fel, hogy ha valakinek rosszabb volt ez a nap, mint nekem :) De azért köszi.

Igen legfőképpen az esett rosszul, hogy én gondoltam rá, ő pedig rám nem. És ez bánt. . .

2015. febr. 15. 00:31
 8/26 anonim válasza:
95%
Egy szoval sem mondtam hogy rosszabb volt csak azt hogy ugyan olyan volt mint a tobbi szombat Ennyi :D
2015. febr. 15. 00:33
 9/26 anonim válasza:
91%
Ezt baromira nem értem. A kérdező és a párja megbeszélték, hogy nem tartják meg a napot. Erre ti a kérdezőnek adtok igazat, amikor pont hogy ő nem tartotta magát a megbeszéltekhez?
2015. febr. 15. 00:40
 10/26 anonim válasza:
91%

Mindkettőtöknek rossz a kézügyessége, erre megbeszélitek, hogy kézzel készített ajándékot adtok?

Ő nevetett egy olyanon amire azt mondod, hogy semmitmondó hülyeség erre megsértődsz?

Ti hány évesek vagytok, hogy rajzolt katicát adtok egymásnak?

2015. febr. 15. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!