Szerintetek is bunkosag a Valentin-napi hetvegen gyerekkel menni szallodaba?
Figyelt kérdés
Ilyenkor foleg a fiatal szerelmesek mennek. De hogy lehet ugy pihenni hogy a szomszedban van egy gyerek?2015. febr. 13. 21:05
1/14 anonim válasza:
Nem, miert lenne?
És miért ne lehetne gyerek mellett pihenni?
Nem értem..
Panelban akkor senki nem pihen soha? Vagy mi?
Mindenkinek szíve joga akkor menni pihenni, amikor akar, akivel akar..
3/14 anonim válasza:
De jót röhögtem a kérdéseden.
Megfordítva:
Hogy lehet úgy pihenni ha a szomszédban folyamatosan fiatal szerelmesek recsegtetik az ágyat?
4/14 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem, sőt nem is vagyon nagyon gyerekrajongó, de bunkóság?? Eszembe sem jutna ilyesmi. Akkor és oda mennek, ahova akarnak. Ha a szerelmespár mindenképpen csendes környezetet akar, válasszon gyerekmentes szállást. Más napokon is pihenni járnak az emberek a szállodába, akkor olyankor sem szabadna gyerekeket beengedni? Nem mindenkinek a Valentin-nap körül forog az élete.
5/14 anonim válasza:
Tehát akinek február 14-én született a gyereke, vagy esetleg Bálintnak/Valentinnek v Valentinának hívják még véletlenül se merjen kirándulással ünnepelni és szobát foglalni?
6/14 anonim válasza:
Látom ma is retard nap van, csak magyarosan!:)
8/14 Költőnő? válasza:
nem bunkóság. mkinek jár a kikapcsolódás. Tahó a kérdés
9/14 anonim válasza:
Nekem is hozzá kell szólnom,nem bírom ki :D
Kérdező igen tapló vagy,nem értem Neked miért van nagyobb jogod gyermektelenül pihenni,mint másnak gyermekkel,ráadásul itt érdeklődsz ilyen butaságról...uncsi van? Pihenjéééé wazzeg!! :D
Lehet leszavazni LOL
10/14 anonim válasza:
Szegény kérdező, ne legyen soha gyereked a Valentin-napi pasijaidtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!