Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Ki mivel készül Valentin...

Ki mivel készül Valentin napra? (aki semmivel, és azt mondja hogy felesleges, az ne írjon, köszönöm)

Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 11:21
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
73%

Nagycsaládosként családi ünnepet csináltunk belőle.

Vörös terítő az asztalon, egy szál rózsa a vázában, Valdor Csupaszív-et sütök (szív alakú), de a köretet is rafináltam rakom rá a tányérra. Minden tányér mellé egy szív alakú csoki kerül.

A férjemnek csokit veszek (imádja), ő virágot szokott hozni. Az igazi ünneplés meg villanyoltás után lesz:-)

2015. febr. 13. 11:24
 2/47 anonim válasza:
67%
Nálunk a vőlegényem főz (ez nekem a legjobb ajándék), ő tőlem rejtvényújságot fog kapni, mert nagyon szereti. Sajnos délután dolgoznom kell, de estefelé biztos elmegyünk sétálni egy kicsit.
2015. febr. 13. 11:25
 3/47 anonim ***** válasza:
68%
Mi apró ajándékot szoktunk venni egymásnak, vagy kitalálunk valami különlegesebb közös programot, idén azonban sajnos ez nem fog összejönni (én dolgozom 12 órát aznap, neki meg most volt egy műtétje, amiből még lábadozik), így abban maradtunk, hogy 19-én elmegyünk étterembe (torkos csütörtök alkalmából), és ez lesz utólagosan a romantikus randi-ajándék :)
2015. febr. 13. 11:27
 4/47 anonim ***** válasza:
22%
Na, hát ha nekem valaki azzal fejezné ki a szeretetét, hogy előregyártott műkaját dob forró olajba, csak azért, mert szív alakú...
2015. febr. 13. 11:28
 5/47 anonim ***** válasza:
65%

egy marcipán szívvel jelképesen..

anyósom 60 szülinapját ünnepeljük

2015. febr. 13. 11:33
 6/47 anonim válasza:
69%
Férjem parfümöt kap és egy csokit, ő meg elvisz vacsorázni. már várom:)
2015. febr. 13. 11:36
 7/47 anonim ***** válasza:
62%

4-es! Ha neked annyi jött le, hogy előregyártott műkajával fejezem ki a szeretetemet, akkor olvasd el még egyszer a válaszomat:-)

Mondjuk éppen rászánhatnám az egész napot a konyhatündérkedésre, pláne hogy a két legkisebbünk itthon van betegen, a kérdés csak az, mennyi kedvem lenne este odabújni a páromhoz?

2015. febr. 13. 11:36
 8/47 A kérdező kommentje:

Aranyos ez a Valdor szív, ötletesebb mintha egy egyszerű alakút tennél oda a párod elé.

Ne foglalkozz a negatív kritikával, csak egy megkeseredett ember írhat ilyet, akinek nincs senkije.. :)

Amúgy mindenki jókat írt, a parfümös is tetszett :)

Jöhetnek még! :)

2015. febr. 13. 11:49
 9/47 anonim ***** válasza:
92%

Mi nem tartjuk a klasszikus Valentin napot, de azért megírom, hogy mi lesz, mert azért valahogy mégis.

Mi ilyenkor mindig szervezünk valami programot, amit amúgy bármikor máskor is lehetne, de ki van nevezve Valentin napi programnak.

2015. febr. 13. 12:01
 10/47 A kérdező kommentje:

10-es, én is így gondolom.

Vagy egy vacsi, amit finoman elkészítek :)

Szó sincs itt semmi giccses piros szivecskés csicsás valentin napról, amit a boltok árasztanak..

Csak annyi, ami egy hétköznap is beleférne :)

2015. febr. 13. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!