Ez ciki kategória?
Figyelt kérdés
Barátnőm kérdezte hogy mit kap a férjem tőlem a híres Valentin napra.
Mondtam neki hogy nem igazán kap majd semmit, és én sem tőle, hanem megbeszéltük a kedvesemmel hogy be megyünk az egyik üzletbe és kap ő is és én is egy nadrágot- Szerinte ez ahogy mondta ultra gáz.
Nagyon rosszul esett, sokat spórolunk mivel felújításra gyűjtünk.Épp elég ki adás van így is. Mi ezt majd próbáljuk egy mozival elsütni, ami élmény mindkettőnknek, és meg látogatunk majd egy állatmenhelyt. Nekem ez az igazi ajándék, a páromnak a mozi.
Nagyon rosszul esik, ő bele rakta magát a készbe, a volt feleséget kipaterolva. Szerintem nem kéne ilyen nagyképűnek lennie, és ezt természetesen neki is közöltem.
2014. febr. 7. 21:01
11/13 anonim válasza:
Ez magánügy. Számomra pl. a Valentin nap lényege az, hogy olyat csináljunk, amit mindketten szeretünk, mindkettőnknek örömet oko. Nem kell drága ajándék, meg semmi extra dolog, sokkal többet ér egy olyan délután, este, amikor mindketten jól érezzük magunkat. Ha nektek ez a mozi és az állatmenhely, akkor menjetek oda.
12/13 anonim válasza:
A te részedről egyáltalán nem ciki. Inkább a barátnőd részéről. Igazán elszégyellhetné magát ! Mindenkinek magán ügy hogy ünnepli . Amúgy meg nem is magyar ünnep, tehát nem is kötelező megünnepelni (bár ha magyar ünnep lenne akkor sem lenne kötelező) .:)
13/13 anonim válasza:
A kedves "barátnő" az ultragáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!